Jak dużo można zarabiać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak dużo można zarabiać? (/Temat-Jak-duzo-mozna-zarabiac-65234) |
Jak dużo można zarabiać? - crissbohm - 20-02-2013 21:31 Tak naprawdę tego jeszcze nikt nie wie, gdyż jest to całkiem nowy projekt i nowa firma. Działalność swą oficjalnie otwiera z rozmachem na wiele krajów dopiero w marcu. Najważniejszym aspektem jest to, iż pieniądze można zarabiać nie ponosząc żadnych kosztów. Główne zadanie to zarejestrować się, być jak najszybciej w strukturze i zaprosić jak najwięcej osób. Celem projektu jest zostać światowym pośrednikiem zwykłej usługi, którą każdego dnia wykorzystują miliony ludzi dzięki współczesnemu rozwiązaniu technicznemu. Jestem przekonany, że gra jest warta świeczki, o czym sam możesz się przekonać gdy zalogujesz się na swoje konto. Będzie wtedy dostępny kalkulator twoich potencjalnych zarobków, a wierz mi są to całkiem przyzwoite kwoty. Zapraszam do rejestracji. Skorzystaj z adresu klik Takie ogłoszenie dzisiaj znalazłem i włożyłem już mój link "jak widać jestem pierwszy" Zobaczymy co z tego wyjdzie i zapraszam do zarejestrowania się. Wiem że to mój pierwszy post ale postaram się nadrobić to. RE: Jak dużo można zarabiać? - tomazzi - 20-02-2013 21:37 po pierwsze to się znajomość regulaminu kłania : - linki i reflinki mają być widoczne i klikalne a nie ukryte pod słowem - brak postów na reflink - brak czystego linku Jak dużo można zarabiać? - Coristo - 20-02-2013 21:58 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |