Wyświetlenia youtube+partnesrtwo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wyświetlenia youtube+partnesrtwo (/Temat-Wyswietlenia-youtube-partnesrtwo-65209) |
Wyświetlenia youtube+partnesrtwo - Mksiak - 20-02-2013 13:40 Witam Mam dwa zastanawiające mnie pytania: 1.Wrzucam na youtube filmiki sportowe mojego autorstwa i chciałbym żeby każdy miał przynajmniej 2 tysiące wyświetleń. Czy znacie może jakiś serwis, który może mi pomóc. Mam namyśli coś takiego, że ludzie dostają pkt za obejrzenie lub kasę. 2.Czy ktoś z was ma partnerstwo youtube i wie jak o nie wnioskować. Nic nie rozumiem z tych informacji, które piszą na yt. Jakie muszą być spełnione wymagania? Czy samo partnerstwo daje zarabiać czy trzeba coś jeszcze spełnić? Proszę o pomoc RE: Wyświetlenia youtube+partnesrtwo - startchips - 20-02-2013 14:51 1. Poszukaj na forum, są do tego strony, aby napić wyświetlenia, pełno tematu jest tego typu. Wyświetlenia youtube+partnesrtwo - Hybrid1990 - 08-07-2018 07:18 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |