Nowy rok na Lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Nowy rok na Lockerz (/Temat-Nowy-rok-na-Lockerz-652) Strony: 1 2 |
Nowy rok na Lockerz - mikobro - 01-01-2010 12:05 Wraz z nowym rokiem powinny być chyba jakieś zmiany, nowości albo wreszcie obiecane już dawno inne sposoby zdobywania ptz Ja jak narazie to tylko zauważyłem że jest 4 ptz za dailes dzisiaj (bez z listera) Mam nadzieje że wprowadzą jakieś trafne zmiany, przede wszystkim w systemie zamawiania żaby nie było takich nieprzyjemności tak jak nie dawno na restocku RE: Nowy rok na Lockerz - madison - 01-01-2010 12:09 dzisiaj jest Nowy ROk. zmiany beda na pewno wrowadzane sukcesywnie(nie wszystko od razu). zmiany od nowego roku nie znaczą ze dosłownie 1stycznia o 00:00 bedziesz mial wszystko nowe. Chodzilo na pewno im ze beda wprowadzac cokolwiek od nowego roku,moze jutro? zobaczymy RE: Nowy rok na Lockerz - mikobro - 01-01-2010 12:12 No to ze wprowadza cos nowego o połnocy to chyba nikt się nie spodziewał i nie liczył na to ale myślałem że po paru dniach przerwy ostatnio po tylu zapowiedziach czy to na fb czy na stronie to w koncu pokaza cos nowego a tu strona taka sama jak tydzien,miesiac temu Mam nadzieje ze jednak cos wprowadza w najbliższym czasie Chyba nie odwalą wiochy i nie zaprzestaną na naprawianiu błedów w PTZ RE: Nowy rok na Lockerz - adamczyk94 - 01-01-2010 14:50 Fajnie by było gdyby w styczniu stronkę odpalili oficjalnie... już nie mogę się doczekać RE: Nowy rok na Lockerz - mikobro - 01-01-2010 14:54 Wcale nie do konca fajnie wedlug mnie Bedzie wtedy o wiele wiecej ludu i co z tym idzie o wiele mniejsze szanse na złapanie czegos na restocku Takie jest moje zdanie RE: Nowy rok na Lockerz - adamczyk94 - 01-01-2010 15:00 Skoro poradzili sobie z taką kopą luda na restocku to przy oficjalnym otwarciu stronki tym bardziej. Bądźmy optymistyczni RE: Nowy rok na Lockerz - marcin113313 - 01-01-2010 16:37 @mikobro poczytaj http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=645&pid=8633#pid8633 Po oficjalnym otwarciu strony "PTZ Place will have prizes available every day, all day."... Jeśli te obietnice okażą się prawdziwe to już raczej nie będzie problemów z przeogromnym pośpiechem na restocku Tak jak wczoraj dosłownie kilka sekund dzieliło mnie od zgarnięcia iPoda... RE: Nowy rok na Lockerz - D90Tychy - 04-01-2010 15:29 Ja liczę na fakt że tych przedmiotów będzie od groma, i że się załapię na jakiegoś prezenta ;] POzdro RE: Nowy rok na Lockerz - Zythus - 04-01-2010 16:30 No ja też, wkońcu czekałem na ten styczniowy restock -jeżeli takowy będzie i mam nadzieję zgarnąć piispi RE: Nowy rok na Lockerz - Magnus - 04-01-2010 20:22 ciezko jest zgarnoc psp ja jak nie dam rady go to moze wii jak by dalo rade ale tez watpie w to |