Facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Facebook (/Temat-Facebook-65141) |
Facebook - Max998 - 19-02-2013 15:28 Witam, mam pewien problem otóż prowadzę pewien fanpage na FB i niegdyś zdarzyła mi się mała sprzeczka z jednym z użytkowników. Kliknąłem by ta osoba była ignorowana itp. Dziś po wyjaśnieniu sobie wszystkiego chciałem go ''odblokować'' ale w zablokowanych go nie mam. Ma ktoś jakąś radę jak go ew. ''odblokować'' by nadal mógł piać itp. na mojej stronie? RE: Facebook - lauralady - 20-02-2013 09:22 1. Wchodzisz na fb i klikasz ustawienia prywatności 2. Musisz zjechać na sam dół i kliknąć zarządzaj blokowanie 3.Wchodzisz w to i odblokowujesz daną osobę. 4. w dziale Zablokowane osoby i aplikacje > Zarządzaj blokowaniem RE: Facebook - Max998 - 20-02-2013 11:59 No dobrze tylko w moich znajomych (normalne konto) nie mam go zablokowanego. Chodzi mi o fanpage. Tam się chyba nie da już cofnąć.. Wchodząc tam w jakieś opcje pisze, żebym się przełączył na swoje normalne konto w którym jak już mówiłem nie mam go w blokowanych.. No nic chyba nic z tego nie będzie. |