![]() |
Pytania-początkujący - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pytania-początkujący (/Temat-Pytania-poczatkujacy-651) |
Pytania-początkujący - kolix - 01-01-2010 10:35 Witam mam kilka do was pytań: 1.Na święta była u mnie rodzina i powiedziałem kuzyna żeby się zarejestrowali no to założyli sobie kato e mail i ja im zmenialem ip po zarejestrowaniu sie było ich 12 to nie wiem mogę mieć usunięte konto czy wyzerowane punkty ze wysyłałem z jednego kompa ??? 2.Kiedy będzie następny restock około? 3.Ile razy przeważnie w miesiącu jest restock? 4.Czy za zalogowanie się są osobno punkty a za odpowiedzenie na pytanie osobno? RE: Pytania-początkujący - Dani3lxD - 01-01-2010 11:28 1.na jednego kompa może być chyba 5 albo 10 użytkowników, jakby cię chwycili za jaja to przy wysyłce przedmiotu by ci chamsko punkty usuneli ;] 2.o restocku informują wciągu 24h lub 12h 4.nie ptz są za logowanie i dailes razem RE: Pytania-początkujący - real - 01-01-2010 11:33 1) Max do 5 kont z jednego IP a zmiana Ci nic nie da bo ostatnie cyfry sie zmieniają. Raczej bana dostaniesz 2)W styczniu 3)Jeden jest dla VIPów(Z LIsterów) i jeden dla zwyklych userów 4) Tak RE: Pytania-początkujący - Mrowa91 - 01-01-2010 16:38 3) niedlugo ma sie zmienic ma byc codzienne calo dniowe ale dokladnie nie wiadomo kiedy wejdzie RE: Pytania-początkujący - Kleszczman - 02-01-2010 00:59 Wszystkie odpowiedzi są na forum. CZYTAJ !! Pytania-początkujący - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |