Jak to w końcu jest z tym Highcash.org ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: HighCash (/Forum-HighCash-337) +---- Wątek: Jak to w końcu jest z tym Highcash.org ? (/Temat-Jak-to-w-koncu-jest-z-tym-Highcash-org-65081) |
Jak to w końcu jest z tym Highcash.org ? - Eras - 18-02-2013 14:58 Jak to w końcu jest z tym Highcash.org ? Piszę ogólnie wypłaciliśmy prawie 4k$. A w zarobkach ogólnych NeedMoney i Hauka razem mają 8k $. Bo nie wiem jak to odbierać czy serwis jest wypłacalny... To jakiś błąd czy oszustwo ? RE: Jak to w końcu jest z tym Highcash.org ? - Stworkowaty - 18-02-2013 15:27 Serwis wypłaca, ale możliwe że są to zarobki z jakiś betów albo po prostu NeedMoney jest powiązany z HighCashem i po prostu go nie liczą. P.S 1 post? Konkurencja? XD RE: Jak to w końcu jest z tym Highcash.org ? - daniel42na - 18-02-2013 15:30 W topce masz bieżące zarobki, niekoniecznie muszą być one jeszcze wypłacone. RE: Jak to w końcu jest z tym Highcash.org ? - HAUKA - 18-02-2013 15:41 Było milion razy chyba... Kwota wypłacona na stronie głównej są to pieniądze które zostały faktycznie nam wypłacone. Pojutrze pójdą wypłaty za styczeń (moja i Needa). Jak to wspomniał daniel42na w topce są bieżące zarobki, a wypłaty sa co miesiąc więc w czym jest problem? RE: Jak to w końcu jest z tym Highcash.org ? - surfer0700 - 18-02-2013 16:03 Sam o to pytałem Oficjalne konto HighCash.org mi to wytłumaczyło Sprawa wygląda tak jak opisali Panowie wyżej - ta TOP tabela prezentuje bieżące zarobki (jeszcze niezweryfikowane i niezatwierdzone), a strona główna, te które już są wypłacone. RE: Jak to w końcu jest z tym Highcash.org ? - HighCash.org - 18-02-2013 16:13 Eras - Jest dokładnie tak jak napisali przedmówcy. Dodam tylko, że na głównej stronie zmieniają się kwoty dopiero wtedy, kiedy wypłacone pieniądze znajdują się na koncie bankowym/Payza/PayPal Użytkownika. RE: Jak to w końcu jest z tym Highcash.org ? - BabyBuns - 01-03-2013 06:53 Niech jeszcze kilka osób się wypowie tylko ubierze to w inne słowa. RE: Jak to w końcu jest z tym Highcash.org ? - lolekxp - 17-03-2013 16:58 Proste, na głównej są pieniądze wypłacone które już dotarły na konta bankowe/payza użytkowników a reszta to zarobki tylko, czyli kwoty nie wypłacone z serwisu jeszcze. Czy to trudne odróżnić wypłacone/zarobione?, może pisać u kogoś że zarobił 100,000$ ale nie zlecił wypłaty tej kwoty, więc czemu ma być ona w "wypłaciliśmy"?, ludzie logiki RE: Jak to w końcu jest z tym Highcash.org ? - Fiku - 22-03-2013 15:46 (01-03-2013 06:53)BabyBuns napisał(a): Niech jeszcze kilka osób się wypowie tylko ubierze to w inne słowa. |