![]() |
Zadowoloną widownię do Twojego filmu YouTube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zadowoloną widownię do Twojego filmu YouTube (/Temat-Zadowolona-widownie-do-Twojego-filmu-YouTube-65070) |
Zadowoloną widownię do Twojego filmu YouTube - 8gruzin8 - 18-02-2013 10:05 Sprzedam wyświetlenia YouTube i "łapki w górę" do Twojego filmu. 1000-2000 wyświetleń i ok. 20-50 "łapek w górę" w cenie 10zł na mBank lub równowartość na Payza lub LR lub PayPal (wszystko do dogadania) Dodatkowo GRATIS dodam lajki z FB ok. 70 Możliwość zamówienia subskrypcji Twój film w kilka dni będzie w topie wyświetlanych wg danego tagu gg 1593640 RE: Zadowoloną widownię do Twojego filmu YouTube - rozekrr - 18-02-2013 10:10 Cena jest zawyżona chyba o 8x ![]() ![]() RE: Zadowoloną widownię do Twojego filmu YouTube - 8gruzin8 - 18-02-2013 10:18 (18-02-2013 10:10)rozekrr napisał(a): Cena jest zawyżona chyba o 8x Ja tu ustalam cenę. Zresztą chodzi o jakość a nie o cenę. Jeśli Ci nie odpowiada to szukaj gdzie indziej. RE: Zadowoloną widownię do Twojego filmu YouTube - Stworkowaty - 18-02-2013 14:57 Nie bądź taki nie miły, kolega Ci mówi po prostu że nie znajdziesz kupców jeżeli dajesz ceny zawyżone do Tego teraz jest tyle stron, na których sam wygenerujesz wyświetlenia i łapki w górę że chyba nikt się nie skusi za taką cenę. ![]() RE: Zadowoloną widownię do Twojego filmu YouTube - 8gruzin8 - 18-02-2013 18:20 (18-02-2013 14:57)Stworkowaty napisał(a): Nie bądź taki nie miły, kolega Ci mówi po prostu że nie znajdziesz kupców jeżeli dajesz ceny zawyżone do Tego teraz jest tyle stron, na których sam wygenerujesz wyświetlenia i łapki w górę że chyba nikt się nie skusi za taką cenę.Zdziwił byś się i to bardzo z tymi kupcami - mam stałych i zadowolonych juz od długiego czasu i cały czas pomagam im promować filmy bo wg nich robie to brdzo dobrze . Ja proponuję jakość i gwarantuję że nic złego z kontem YT się nie stanie - a zwykłe boty tego nie mogą zaproponować ( poza tym gwarantuję, że nie zamrozi się licznik wyświetleń). Ludzie zgłaszają się do mnie bo po porstu chcą wypromować film i cena jak najbardziej im odpowiada - tym bardziej, że nie jest to stała cena. Powiem nawet, że dla moich obecnych klientów cena jest śmiesznie niska. Zadowoloną widownię do Twojego filmu YouTube - surfer0700 - 26-06-2013 18:11 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |