Sprzedam Klucze steam do: Counter Strike Anthology i Counter Strike GO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam Klucze steam do: Counter Strike Anthology i Counter Strike GO (/Temat-Sprzedam-Klucze-steam-do-Counter-Strike-Anthology-i-Counter-Strike-GO-65056) |
Sprzedam Klucze steam do: Counter Strike Anthology i Counter Strike GO - Arkadiusz95 - 17-02-2013 21:32 1.Nazwa przedmiotu : Klucze steam do Counter Strike Anthology i Counter strike GO 2.Opis przedmiotu : Sa to nowka klucze steam. Sprzedam duze ilosci. Mozna negocjowac ceny. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : Pw, Temat 5.Cena : Counter Strike Anthology - 29zl, Counter strike GO - 40 zl. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal Wyslane z szajsunga RE: Sprzedam Klucze steam do: Counter Strike Anthology i Counter Strike GO - xJAmaTOx - 18-02-2013 07:05 Na steam Go po +5EUR RE: Sprzedam Klucze steam do: Counter Strike Anthology i Counter Strike GO - logitech5 - 18-02-2013 07:31 Jak cena, ja wczoraj u kolesia gifta CS Anthology 1 kupilem za 15zl RE: Sprzedam Klucze steam do: Counter Strike Anthology i Counter Strike GO - Arkadiusz95 - 18-02-2013 14:24 Ja mam z tego 2-3zl za jeden sprzedanu. Nie zmuszam. A zreszta @ wyjebac ten temat Sprzedam Klucze steam do: Counter Strike Anthology i Counter Strike GO - surfer0700 - 26-06-2013 18:11 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |