![]() |
Mnóstwo poradników za refa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Mnóstwo poradników za refa (/Temat-Mnostwo-poradnikow-za-refa-64996) Strony: 1 2 |
Mnóstwo poradników za refa - draksone - 16-02-2013 19:01 Posiadam kilkanaście poradników,w tym od podstaw,jak zrobic fake filmik na yt,b.szczegółowe omówienie metody youtube,bloga i wiele innych metod+komentarze po angielsku typu:thank you so much? you are the best,thanks man! I was searching it for hours.Jak znasz angielski mam też 45 poradników w jęz. angielskim ! W sumie będzie około 60 poradników,jakby się ktoś nudził ![]() Poradniki udostępniam w zamian za rejestracje z refa.Po rejestracji skontaktuj się ze mną poprzez email:[email protected] podając nick. Poradniki są skonstruowane tak,abyś nawet nie mając pojęcia o PPA zaczął zarabiać ![]() Nawet jeśli nie znasz angielskiego od czego jest google tłumacz ![]() Dla najlepszych reffów będę udostępniał nowe poradniki ![]() Reje: ![]() RE: Mnóstwo poradników za refa - Gittech - 16-02-2013 19:46 W sumie mogę zaproponować to samo, przydało by się parę refów. JeśLi jest ktoś zainteresowany - pisać PW ![]() RE: Mnóstwo poradników za refa - Kabajana - 16-02-2013 21:45 Wątpię, aby się ktoś zarejestrował. Powinniście dawać support im, a nie tylko poradniki. Poradniki mogę w każdej chwili wrzucić na mediafire i niech pobierają ![]() RE: Mnóstwo poradników za refa - rozekrr - 16-02-2013 22:50 draksone, niby skąd masz prawa na udostępnianie? Wątpię że każdy Ci takowe dał, w szczególności poradniki angielskie... RE: Mnóstwo poradników za refa - Mksuzi - 16-02-2013 23:09 Zakup poradnika nie upoważnia cię do tego, aby móc go udostępniać. - chyba, że wyraźnie jest to zaznaczone w licencji. W innym przypadku po prostu dopuszczasz się przestępstwa. Tym bardziej, jeśli za ich pomocą odniesiesz korzyść majątkową. W tym przypadku z refa, który za poradniki będzie generował dla ciebie zyski. Bardzo słaby chwyt. RE: Mnóstwo poradników za refa - draksone - 17-02-2013 10:09 A skąd wy to możecie wiedzieć czy mam na nie pozwolenie ?? A co do tych po angielsku to kupiłem je,potem koledze przestało zależeć i powiedział,że moge sobie z nimi robić co chce..... Szukałem poradników u różnych źródeł,u amerykańców też,a dogadać się można beż problemu,choćby przez translatora ![]() RE: Mnóstwo poradników za refa - rozekrr - 17-02-2013 10:28 (17-02-2013 10:09)draksone napisał(a): A skąd wy to możecie wiedzieć czy mam na nie pozwolenie ??My nie wiemy, a przypuszczamy a to zasadnicza różnica... Skoro masz pozwolenie, to udowodnij to potencjalnym nabywcom, dzięki temu ich przekonasz. Jeżeli zakładasz temat tego typu, od razu powinieneś to zrobić ![]() RE: Mnóstwo poradników za refa - ciamciaj - 17-02-2013 10:36 Skoro mowa o 45 poradnikach to jest to znana paczka, dosc stara i kolega nie ma na nie pozwoleń. Nie sa jego autorstwa, nawet spakowanie ich razem nie jest jego autorstwa. Sa one dostepne na mediafire za darmo... Mentor ma pomagac, a nie tylko dac poradnik..i to stary ![]() RE: Mnóstwo poradników za refa - draksone - 17-02-2013 12:59 Co do tych 45 to przecież pisałem-dodatkowo,a po drugie nie jestem mentorem i nie sprzedaje tych poradników tylko oddaje je w zamian za refa ! RE: Mnóstwo poradników za refa - startchips - 17-02-2013 21:34 Skoro nie jesteś mentorem, a dajesz poradnik tylko za ref, to moim zdaniem będzie tak, że chętny napisze, zrobi konto, dostanie poradnik, napisze do supportu o kasacie konta i po problemie. Co mu po samych poradnikach, skoro nie ma stałej pomocy ? |