![]() |
Oferuję pomoc z serwisami AstroCash, FireCash itp. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Oferuję pomoc z serwisami AstroCash, FireCash itp. (/Temat-Oferuje-pomoc-z-serwisami-AstroCash-FireCash-itp-64964) |
Oferuję pomoc z serwisami AstroCash, FireCash itp. - kl279 - 16-02-2013 00:17 Witam! Krótko zwięźle i na temat, rozpisywać będę się przy pomocy na e-mailu ![]() ![]() Jeżeli będę widział że ktoś naprawdę się stara i są tego skutki podzielę się z tą osobą programami które prawie zautomatyzują promocję. Jeżeli jesteś zainteresowany pisz na e-mail [email protected] ja odpiszę jak najszybciej lub na GG: 33854822. Pomagam też z innymi serwisami. Pisząc ten temat chyba ściągnę gniew niektórych użytkowników ale po to jestem aby pomagać nawet "trudnym przypadkom". Sam jestem leń ale za to bardzo pomocny. RE: Oferuję pomoc z serwisami AstroCash, FireCash itp. - octawius - 16-02-2013 02:15 Jakieś dowody wypłat?? Popraw trochę pisownię bo gramatyka to chyba twoja pięta achillesowa. ![]() RE: Oferuję pomoc z serwisami AstroCash, FireCash itp. - kl279 - 16-02-2013 17:08 Niestety :| Jeżeli chodzi o wypłaty zrealizowałem jedną za 16$ które uzbierałem w 4 dni pod koniec stycznia. Moje aktualne zarobki z tego miesiąca oraz ogólne: http://scr.hu/0s8u/03z19 Jak to pisałem już z jedną osobą, sam jestem trochę leniwy ale za to zawszę służę pomocą i podzielę się nawet tymi informacjami z których za bardzo nie chce mi się korzystać ![]() RE: Oferuję pomoc z serwisami AstroCash, FireCash itp. - minister1234 - 18-02-2013 01:20 16$ nie ma co się szczycić na AC :| RE: Oferuję pomoc z serwisami AstroCash, FireCash itp. - kl279 - 18-02-2013 16:23 16$ wypłaciłem bo potrzebowałem do opłat ![]() RE: Oferuję pomoc z serwisami AstroCash, FireCash itp. - kl279 - 24-06-2013 13:49 Jako że wakacje się zaczynają odświeżam swoją ofertę i zapraszam na GG ![]() RE: Oferuję pomoc z serwisami AstroCash, FireCash itp. - Bandaid - 24-06-2013 14:02 Przecież tyle zarobić to i ziutek spod sklepu zarobić może.... no bez przesady jakieś kwalifikacje na mentora trzeba mieć..... RE: Oferuję pomoc z serwisami AstroCash, FireCash itp. - TastemanPL - 24-06-2013 16:09 Najpierw zalecał bym pomoc wszystkim :] RE: Oferuję pomoc z serwisami AstroCash, FireCash itp. - MixKosa - 24-06-2013 18:22 Nie obraź się ale wydaje mi się że przeczytałeś kilka poradników i po oglądałeś filmy na YT i już wszystko wiesz ![]() |