![]() |
Nowy wygląd Allegro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Nowy wygląd Allegro (/Temat-Nowy-wyglad-Allegro-64835) |
Nowy wygląd Allegro - Mksuzi - 14-02-2013 00:23 Dziś Allegro wprowadziło nową sztę graficzną i niby cały serwis usprawnili. Moje pierwsze odczucia: - strasznie wolne ładowanie stron - brak przejrzystości na małym monitorze 15 cali (lapek) - w ogóle jakiś chaos - nie jestem zwolennikiem na szprycowanych nowoczesnością stron, lubię przejrzystość. A wam jak przypadło do gustu? RE: Nowy wygląd Allegro - Dennisek78 - 14-02-2013 00:27 Drugi Amazon, trzecie bay itp itd. ![]() RE: Nowy wygląd Allegro - Admin - 14-02-2013 00:56 mi również nowe allegro nie przypadło do gustu, mało intuicyjne, strona muli (po załadowaniu!), stara wersja była o niebo lepsza. RE: Nowy wygląd Allegro - Mksuzi - 14-02-2013 04:13 Ciekaw jestem jak długo będziemy mogli jeszcze się cieszyć starą wersją... Bo zapewne po dopracowaniu tej nowej pod kontem optymalizacyjnym przestaną udostępniać możliwość korzystania ze starej wersji. RE: Nowy wygląd Allegro - michalek2244 - 18-02-2013 20:50 Jak dla mnie stara wersja duzo bardziej czytelna i szybsza |