Potrzebuję coś drobnego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Potrzebuję coś drobnego (/Temat-Potrzebuje-cos-drobnego-64764) |
Potrzebuję coś drobnego - NowyKoles - 12-02-2013 18:56 Witam, zarabianiem w internecie zajmowałem się ponad 2 lata, obecnie jestem za granicą i nie opłaca mi się to jednak ciągle nie moge przestać wchodzić na fora o zarabianiu. Obecnie zajmuję się bukmacherką i BannersBroker. Po co piszę posta? A więc mam pewien plan i chciałbym uzbierać sobie jakąś kwotkę co jakiś czas (nie mówię o 1000$ ale nie mówie też o 1$), tak żeby była to sensowna kwotka, nie chce poświęcać dużo czasu (ok 1h dziennie może być) i nie chcę milionów. Po prostu chcę zeby coś wpadało na Paypal i teraz pytanie do was co na chwilę obecną polecacie na taki drobny zarobeczek? Sponsokdo? Get-Paid? Coś z tym androidem? Buxy? Dziękuję za pomoc. RE: Potrzebuję coś drobnego - marcel_kk - 12-02-2013 19:07 Prosze bardzo... klikasz w Lubie To! na Facebooku, zbierasz punkty i wymieniasz na kaske lub doładowania. Przy kilku aktywnych poleconych idzie całkiem, całkiem. Zapraszam: http://lubietoto.pl/p,121.html RE: Potrzebuję coś drobnego - rozekrr - 12-02-2013 19:08 Przecież masz wiele tematów i poradników na forum, wystarczy przeczytać i ocenić co Tobie podpasuje najbardziej do tej 1h. Ale tak wiem, wiem... nie chcę się tyle wertować RE: Potrzebuję coś drobnego - NowyKoles - 12-02-2013 19:09 Rokładnie, nie chce mi się Lepiej założyć nowy temat (tak myśli 95% użytkowników) hehe RE: Potrzebuję coś drobnego - rozekrr - 12-02-2013 19:10 To źle robią i myślą, bo według mnie lepiej przeczytać więcej istniejących tematów, zdobyć nową wiedzę jeżeli nie dowiedzieć się zbytnio niczego... Jak wyżej dostałeś info a nie wiesz co i jak w tym serwisie... Takie to informacje Twoja decyzja... Potrzebuję coś drobnego - yazir - 12-02-2013 19:11 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |