![]() |
Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! (/Temat-Website-Watcher-Sprawdz-czy-jest-Restock-6474) Strony: 1 2 |
Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - Kicha - 02-05-2010 22:46 Oto program Website Watcher który znalazłem na rosyjskim forum o lockerz... Nie korzysta on z twojego ip a servera swojego. Poradniczek 1. Pobierz Website Watcher: http://www.programosy.pl/program,website-watcher.html (Jest to wersja trial 30dni) 2. Zainstaluj go. 3. Wykonuj po kolei instrukcje na obrazkach: a) ![]() b) ![]() c) ![]() d) ![]() e) ![]() f) ![]() g) ![]() h) ![]() i) ![]() j) ![]() Myślę że, z screen'ów zrozumiecie wszystko. Czas ustawiamy wedle gustu. Jak nie będziecie czegoś wiedzieli pisać. Odpowiem. Poradnik robiony z pomocą tamtejszych for ruskich xD All by Kicha. All right reserved. Zabraniam przesyłania poradnika na inne fora z wyjątkiem zarabiam.com RE: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - Vesperus - 02-05-2010 23:18 Dostałeś plusa ale czy jesteś pewien że nie korzysta z mojego IP a swojego serwera ??? RE: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - MalinaJUMPER - 02-05-2010 23:28 ja bym wolal nie uzywac takiego czegos xD RE: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - Kicha - 02-05-2010 23:43 Chcesz to mozesz poczytac o nim co i jak dziala RE: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - pespe - 03-05-2010 09:43 No troche ryzykowne ale leci + za poradnik ;] RE: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - budzik6410 - 03-05-2010 09:52 a jak on powiadomi o restocku?dzwiękiem? RE: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - Kicha - 03-05-2010 09:56 Tam przy ustawianiu jego dajesz plik .wave ktory oznajmia Cię że jest restock. Musi być rozszerzenie .wave ale można sobie poszukać w necie jakiegoś takiego pliku i git. W folderze tam są 3 podstawowe ale do dupy troszke. RE: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - BartuS - 03-05-2010 09:56 LOOL... Najpierw piszą, że boty itp. będą używać, a małego powiadamiacza o restocku boją się włączyć ![]() Daje +, i radzę włączyć pod koniec miesiąca (2 restocki będziecie mieć) RE: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - sobczuk21 - 03-05-2010 11:00 dobry poradnik, zobaczymy czy bedzie działa na restocku ![]() + leci RE: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - Silek - 03-05-2010 12:04 Zawsze można sobie ten serwer odpalić przez jakiś szybki proxy jak już tak sie boicie o swoje IP ![]() ![]() |