![]() |
Słaby zasięg wifi - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Słaby zasięg wifi (/Temat-Slaby-zasieg-wifi-64712) |
Słaby zasięg wifi - Bolt - 11-02-2013 23:01 Mam problem z moim netbookiem (Acer Aspire One D250). Laptopik ma żenująco słaby zasięg wifi. Żeby było śmieszniej mam drugą taką maszynę w domu, która takiego problemu nie ma, spokojnie mogę zejść piętro niżej z laptopem i korzystać, z moim jest taki problem że przejście do kolejnego pokoju to już jest kłopot a 2 pokoje dalej już nie szans na połączenie się z siecią. Z tego co pamiętam to nie było z nim żadnych problemów do czasu zmiany systemu, na tym moim obecnym zmieniłem XP na 7 na tym drugim jest xp. Nie chce mi się uwierzyć że nowszy system sprawił że jestem uwiązany do siedzenia przy routerze... Liczę na waszą pomoc panowie ![]() Słaby zasięg wifi - Hybrid1990 - 27-03-2018 15:25 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |