Mangoshare.com minimum 1$ na paypal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Mangoshare.com minimum 1$ na paypal (/Temat-Mangoshare-com-minimum-1-na-paypal-6464) |
Mangoshare.com minimum 1$ na paypal - ten.no.jak.to - 02-05-2010 20:10 Witajcie, ostatnio napotkalem sie na ciekawa firme, jest nowa i wypłacalna Stawki: Tier 1 = United Kingdom,United States,Australia, Austria, Canada, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Japan, Netherlands, New Zealand, Norway, Panama, Poland, Portugal, Russia, Sweden and Switzerland Tier 2 = Belgium, Brazil,Czech Republic, Denmark, Estonia,Kuwait, Lithuania, Mexico,Qatar, Romania, Saudi Arabia, Singapore, Slovakia, South Africa, Spain,Turkey, Ukraine And United Arab Emirates Tier 3 = All Others Jak widać stawki bardzo korzystne zwłaszcza , że Polska jest w Tier 1 co się bardzo rzadko zdarza ;> Więc możemy zarobić nawet 20 $ za Unikalnych 1000 pobrań z Polski! Na dodatek jest limit 10 pobrań unikalnych z 1 IP w ciągu 24 h , a nie 1. Dodatkowe Info : -Dostajemy 30 % wartości każdej sprzedanej z naszego linka premki. -500 GB pojemności dyskowej. - Jest remote upload i do tego bardzo szybki Uśmiech -Mamy do dyspozycji darmowych 12 linków do użycia z leecha na stronce , leech międzyinnymi z rapidshare , megaupload itp. -I tu najprzyjemniejsza sprawa wypłata jest od 1 $ ! Czyli możemy sprawdzić na sobie czy firma nam wypłaci. Wypłaty niby realizowane codziennie na Paypal & Moneybookers. Teraz się pewnie zastanawiacie czy firma wypłacalna? Otóz tak , znalazłem ten dowód w necie : I jeszcze ktoś dzisiaj z Polski dostał: Więc zapraszam do rejestracji Każdy kto zarejestruje się z mojego reflinka otrzyma 10 premium punktów na start czyli równowartość 0.10$ Reflink: http://mangoshare.com/free1512.html Czysty link: http://www.mangoshare.com RE: Mangoshare.com minimum 1$ na paypal - Anonimowy - 02-05-2010 21:16 Zarejestruje się ;P Zobaczę co z tego będzie ;d RE: Mangoshare.com minimum 1$ na paypal - paskur - 02-05-2010 21:29 Troche tego nie rozkminiam , koelga chyba pobral plik 20 MB i mi dalo 0,2 punkta, a pisze ze za 100p jest dojlar RE: Mangoshare.com minimum 1$ na paypal - Anonimowy - 02-05-2010 21:37 A Ty jesteś tam zarejestrowany ? RE: Mangoshare.com minimum 1$ na paypal - paskur - 02-05-2010 21:43 Noooo a jak ale malo daje tych punktow, nie rozumiem tego RE: Mangoshare.com minimum 1$ na paypal - browc17 - 03-05-2010 01:21 gdzie sie zgłasza wyplate ? RE: Mangoshare.com minimum 1$ na paypal - paskur - 03-05-2010 08:35 Też za bardzo tego nie moge rozkminć, autor jakbyś mógł lepiej wytłumaczyć wszystko ;] RE: Mangoshare.com minimum 1$ na paypal - joke16 - 03-05-2010 08:43 Czy to takie trudne? Za 1000 pobrań jakiegoś tam pliku dostajesz 10,15,20$, za każdo pobranie nalicza Ci ileś tam centów. Mi coś link aktywacyjny nie chce przyjść, już kilka razy wysyłałem ponownie. RE: Mangoshare.com minimum 1$ na paypal - paskur - 03-05-2010 08:45 Tak tylko to nalicza jakieś premium pointsy, i z tego co mi kumel mowil to sie nie pobiera, daje mu link, to odczekać trzeba i to sie pokazuje na strnie ehh; / RE: Mangoshare.com minimum 1$ na paypal - tididek1994 - 03-05-2010 08:51 Witam. Moja oferta jest taka, że bede codziennie sciagal plik z Mangoshare.com , a Ty w zamian za to bedzieszmi codziennie klikal na GaGabuxie. Co Ty na to? GG 1777965 |