![]() |
Nowe Buxy ! Zapraszam :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowe Buxy ! Zapraszam :) (/Temat-Nowe-Buxy-Zapraszam-6463) |
Nowe Buxy ! Zapraszam :) - zetorg - 02-05-2010 20:05 Witam. Korzystajac z wolnego weekendu postanowilem poszykac jakis nowych sensownych serwisow PTC. Po wnikliwych przeszukiwaniach znalazlem kilka dobrze zapowiadajacych sie Buxow. Oczywiscie nigdy nic nie wiadomo jak to z nimi bedzie w przyszlosci ale jak to mowia nie sprobujesz to sie nie dowiesz ![]() Oto one: ------------------------------------------------------------------------- 1. Clickx Stawki dla standard membera to: 0.01$ za click, 0.004$ za click refa , 4 reklamy dziennie. minimalna kwota wyplaty to 3$. Zapraszam do rejestracji poprzez klikniecie na banner. ![]() Czysty link : Clicksx.com ------------------------------------------------------------------------- 2. ManoBux Stawki dla standard membera to: 0.008$ za click, 0.004$ za click refa , 5 reklam dziennie. minimalna kwota wyplaty to 2$. Zapraszam do rejestracji poprzez klikniecie na banner. ![]() Czysty link : Manobux.com ------------------------------------------------------------------------- 3. 1dollarforclick.com Stawki dla standard membera to: 0.008$ za click, 0.003$ za click refa , 5 reklam dziennie. minimalna kwota wyplaty to 2$. Zapraszam do rejestracji poprzez klikniecie na banner. ![]() Czysty link : 1dollarforclick.com ------------------------------------------------------------------------- 4. BuxAtor Stawki dla standard membera to: 0.01$ za click, 0.004$ za click refa , 4 reklamy dziennie. minimalna kwota wyplaty to 3$. Zapraszam do rejestracji poprzez klikniecie na banner. ![]() Czysty Link : BuxAtor.com ------------------------------------------------------------------------- 5. Buxter statystyki: Standard l Renter Maniac l Small Golden l Golden cena za upgrade (30 dni): Darmowe l $9.99 l - l - cena za upgrade (180 dni): Darmowe l - l $40 l - cena za upgrade (365 dni): Darmowe l - l - l $75 za kliknięcie własne: $0.01 l $0.02 l $0.02 l $0.02 za kliknięcie poleconego: 50% l 100% l 100% l 100% Min. ilość reklam: 4 l 8 l 8 l 8 Minimum do wypłaty: $2.00 Max. poleconych direct: 25 l 25 l 45 l 75 Max. poleconych rented: 300 l 2000 l 2000 l 2000 Rodzaj wypłaty: Natychmiastowa Obsługiwane konta: AlertPay, LibertyReserve Zapraszam do rejestracji poprzez klikniecie na banner. ![]() Czysty link :Buxter.ws ------------------------------------------------------------------------- 6. MyBlueBux Stawki dla standard membera to: 0.01$ za click, 0.002$ za click refa , 4+ reklamy dziennie. minimalna kwota wyplaty to 2$. Zapraszam do rejestracji poprzez klikniecie na banner. ![]() Czysty link : MyBlueBux.com ------------------------------------------------------------------------- 7. VesiBux Stawki dla standard membera to: 0.005$ za click, 0.005$ za click refa , 6+ reklam dziennie. Dla konta premium stawki sa podwojne. Zaleta tego Buxa sa takie same stawki za wlasnego klika i klika refa. Zalogowanych tam juz jest ponad 35 tys uzytkownikow. Za kazdym razem jak sie zaloguje jes okolo 1000 membersow online. Minimalna kwota wyplaty to 2$. Zapraszam do rejestracji poprzez klikniecie na banner. ![]() Czysty link :VesiBux.com ------------------------------------------------------------------------- Kazdy znaleziony Bux weryfikowalem na podstawie uzytkownikow z innych forum , glownie anglojezycznych oraz na podstawie forum kazdego Buxa. Jak znajde jeszcze kilka ciekawych serwisow PTC to postaram sie je tu zamiescic. Powodzenia w "klikaniu" ![]() RE: Nowe Buxy ! Zapraszam :) - sznikers99 - 03-05-2010 08:45 na forum nie warto patrzec tych buxow bo np na bux.to ktore jest scamem tez sa dowody wyplat.... i dzieki za nie RE: Nowe Buxy ! Zapraszam :) - tididek1994 - 03-05-2010 08:49 Witam. Moja oferta jest taka, że ja Ci mogę klikać na którymś z tych buxów(sam wybierzesz) no może na dwóch buxach, a w zamian Ty będziesz klikał mi na GaGabuxie. Co Ty na to? GG 1777965 RE: Nowe Buxy ! Zapraszam :) - zetorg - 03-05-2010 15:51 (03-05-2010 08:45)sznikers99 napisał(a): na forum nie warto patrzec tych buxow bo np na bux.to ktore jest scamem tez sa dowody wyplat.... i dzieki za nie wiesz ja glownie patrzylem dzial z problemami w platnosciach a nie w dziale payment proof. RE: Nowe Buxy ! Zapraszam :) - SupeRLokeR - 03-05-2010 19:29 najs lista + RE: Nowe Buxy ! Zapraszam :) - Floxal - 20-06-2010 07:31 Najlepszy bux jaki jest !! SPLITPTC.COM !!! Jest 6+ reklam dziennie i każda po 0.02$ ! Klik poleconego 0.01$ Wypłata od 1$ w 24h ![]() Jest to jeden z lepszych buxow i jest całkiem nowy, lecz codziennie sa nowe dowody wyplat xD !! Polecam w 100% ![]() Dla niedowiarków wystarczy wejsc i sprawdzić ![]() http://www.splitptc.com/forum/viewforum.php?f=4 Proszę o rejestrajcie z moje linku ![]() http://www.splitptc.com/?ref=floxal Wszystkim zarejestowanym dziękuję i życzę szybkiego zarabiania ![]() http://www.splitptc.com/?ref=floxal Sam odebrałem już jedną wypłatę ![]() Polecam !!! Nowe Buxy ! Zapraszam :) - DDK - 25-02-2012 14:33 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |