Zarobek stronek PPA / CZYSTA CIEKAWOŚĆ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarobek stronek PPA / CZYSTA CIEKAWOŚĆ (/Temat-Zarobek-stronek-PPA-CZYSTA-CIEKAWOSC-64465) |
Zarobek stronek PPA / CZYSTA CIEKAWOŚĆ - nadal - 07-02-2013 19:44 Interesuje mnie ile trzeba włożyć pieniędzy w nowy serwis PPA i ile np. taki firecash zarabia i od ilu lat jest na rynku? Napisane ma, że wypłacił $734005.10 Tylko nie wiem, jak to przeliczyć. Nie chcę założyć żadnej nowej strony PPA tylko po prostu czysta ciekawość.. RE: Zarobek stronek PPA / CZYSTA CIEKAWOŚĆ - surfer0700 - 07-02-2013 19:51 Był już podobny temat. Ile trzeba włożyć pieniędzy? 1. Pracownicy 2. Serwer 3. Domena 4. Szablon Później można myśleć o podpięciu do AdWorkMedia czy innych tam sieci. Z tego co widzę to pierwszy temat o FireCash który założył magnus jest z: 05-17-2011 Domniemam że jest to data utworzenia serwisu - oczywiście +- kilka dni RE: Zarobek stronek PPA / CZYSTA CIEKAWOŚĆ - nadal - 07-02-2013 19:54 (07-02-2013 19:51)surfer0700 napisał(a): Był już podobny temat. Ile trzeba włożyć pieniędzy? Okej, a mógłbyś mi powiedzieć, czy idzie jakoś obliczyć ich zarobek? RE: Zarobek stronek PPA / CZYSTA CIEKAWOŚĆ - surfer0700 - 07-02-2013 20:01 Nie mam zielonego pojęcia ile procent biorą dla siebie. Na pewno nie drugie tyle, ale z pewnością jest to duża suma. Powiem tak - GŁODNI NIE CHODZĄ RE: Zarobek stronek PPA / CZYSTA CIEKAWOŚĆ - MartinS - 07-02-2013 20:02 Pieszo nie 'chodzą' RE: Zarobek stronek PPA / CZYSTA CIEKAWOŚĆ - daniel42na - 07-02-2013 20:06 Zarabiają na użytkownikach. Jeśli jesteś userem serwisu ppa, to ten serwis bierze od Ciebie odpowiedni procent od kasy którą zarabiasz. np. pobierający wypełnia ofertę za 2 $, Ty dostajesz zależnie od rangi 50%-9X% z tej oferty, resztę zwija serwis ppa. Kolejną sprawą są nieliczone leady, których oczywiście teoretycznie nie ma Jeśli potrafisz wyliczyć średnie zarobki i odliczyć koszty - już wiesz ile taki serwis zarabia. RE: Zarobek stronek PPA / CZYSTA CIEKAWOŚĆ - Karczu - 08-02-2013 13:15 (07-02-2013 19:51)surfer0700 napisał(a): Był już podobny temat. Ile trzeba włożyć pieniędzy? Zapomniałeś o najważniejszym, czyli silnik serwisu Coś najdroższego, bo na profesjonalnie wykonany trzeba wyłożyć trochę sianka. Do tego dołożyć jeszcze obsługę prawno-podatkową, a z tym na początku jest troszkę zamieszania, bo to nietypowa działalność. Koszta domen etc. to raczej detale. Zarobek stronek PPA / CZYSTA CIEKAWOŚĆ - Artinesse - 02-03-2018 13:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |