Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jeszcze jedno pytanie o Amazona - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Jeszcze jedno pytanie o Amazona (/Temat-Jeszcze-jedno-pytanie-o-Amazona-64450)

Jeszcze jedno pytanie o Amazona - Tomek - 07-02-2013 14:08

3 dni temu zamówiłem na Amazonie grę na Wii U. Jako metodę płatności dałem moją Visę Electron z Izzy konta w mBanku. Gdzieś 4 godziny po zamówieniu dostałem maila, że nie mogą zrealizować tej płatności. Wtedy pomyślałem, że pewnie mam za niski limit płatności internetowych i faktycznie tak było. Zwiększyłem go, żeby był powyżej wartości zamówienia i cośtam w amazonie kliknąłem żeby spróbowali ponownie.

Przedwczoraj dostałem maila, że wysłali mi grę. Jednak kiedy patrzę do banku, to dalej nie pobrali mi kasy z karty.

Czy to tak długo trwa? Bo przy pierwszej próbie próbowali po kilku godzinach od zamówienia a teraz minęło kilka dni i dalej moje konto w banku ma ten sam stan.

RE: Jeszcze jedno pytanie o Amazona - bios - 07-02-2013 14:10

No cóż. Ja jak kupowałem swego czasu parę rzeczy w Lidlu płacąc kartą musiałem czekać jakieś 5 dni aż mi kasę zdjęli.

RE: Jeszcze jedno pytanie o Amazona - Tomek - 07-02-2013 14:12

(07-02-2013 14:10)bios napisał(a):  No cóż. Ja jak kupowałem swego czasu parę rzeczy w Lidlu płacąc kartą musiałem czekać jakieś 5 dni aż mi kasę zdjęli.

Ale jak płacę w zwykłych sklepach to tego samego dnia mi kasę zdejmują.

RE: Jeszcze jedno pytanie o Amazona - bios - 07-02-2013 14:26

Jak widać wszystko zależy od sklepu Smile

RE: Jeszcze jedno pytanie o Amazona - duzypawel - 07-02-2013 14:50

dokładnie - ja czasem dopiero we wtorek dowiaduję się gdzie (i za ile) piłem driny w sobotnią noc Smile