Zamiana 75 zł PayPal za list z gotówką - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zamiana 75 zł PayPal za list z gotówką (/Temat-Zamiana-75-zl-PayPal-za-list-z-gotowka-64420) Strony: 1 2 |
Zamiana 75 zł PayPal za list z gotówką - maciedus - 06-02-2013 16:57 Witajcie ! Dam 75 zł zł na paypal w zamian za list wysłany z pieniędzmi na dany adres który podam osobie zainteresowanej. Gotowka która mnie interesuje w liscie to 60zł. Cena do uzgodnienia. Zamiana na moich warunkach czyli : zainteresowany wysyła pierwszy list z kwota ustalona na podany adres ktory podam w pw. Po zaksięgowaniu listu na podanym adresie z kwota ustalona od razu wysyłam pieniadze na paypal. 0 oszustwa z mojej strony, ponieważ podaje dane osobowe/gdzie mieszkam. Zainteresowanych proszę o pw lub kontakt e-mail : [email protected] RE: Zamiana 75 zł PayPal za list z gotówką - marcel_kk - 06-02-2013 17:01 (06-02-2013 16:57)maciedus napisał(a): Witajcie ! Nie wariuj...nikt Ci nie zawierzy na tym forum, podaj konto bankowe mamy, taty, brata, kumpla itp. wyslij kase na PP, to przeleje forse na podane konto. Pomysł z listem to beznadzieja, chyba że potem chcesz iść w zaparte że żadnego listu nie dostałeś... RE: Zamiana 75 zł PayPal za list z gotówką - paskur - 06-02-2013 17:01 mogę ci wymienić, ale kasa na paypal do mnie pierwsza, jestem wystarczająco zaufanym użytkownikiem i nie wiecej ludzie z góry mi płacili RE: Zamiana 75 zł PayPal za list z gotówką - Skipi - 06-02-2013 17:22 Bardzo ciekawe czemu wymianiałeś kasę z payzy na paypal a teraz chcesz z paypala do domu ? RE: Zamiana 75 zł PayPal za list z gotówką - tomazzi - 06-02-2013 17:25 z 30 postami to ludzie będą walić drzwiami i oknami by ci jako pierwsi wysłać kasę swoje zapewnienia o uczciwości napisanych przez samego siebie to schowaj tam gdzie słońce nie zagląda temat prowokacja i według mnie powinien w koszu wylądować Odp: RE: Zamiana 75 zł PayPal za list z gotówką - miniek9090 - 06-02-2013 17:57 (06-02-2013 16:57)maciedus napisał(a): 0 oszustwa z mojej strony, ponieważ podaje dane osobowe/gdzie mieszkam. Taa. Podasz dane andrzeja z Chrubielowa i ktos straci kase . Pzdr zatapatalkowane ala miniacz RE: Zamiana 75 zł PayPal za list z gotówką - marcel_kk - 06-02-2013 19:42 Albo Kryśki z Kontrachcic RE: Zamiana 75 zł PayPal za list z gotówką - maciedus - 07-02-2013 10:07 Już wymieniłem kase z payzy na paypal. Mogę dac screena. Podaje moje dane prawdziwe to jak mam oszukac ? Konta nie mam w banku a rodzice nie dadzą mi. Ciekawe czemu mi nikt nie wieży na tym forum jak nawet nikogo nie oszukałem ? RE: Zamiana 75 zł PayPal za list z gotówką - duzypawel - 07-02-2013 10:40 (07-02-2013 10:07)maciedus napisał(a): Ciekawe czemu mi nikt nie wieży na tym forum jak nawet nikogo nie oszukałem ? między innymi dlatego po tekście o rodzicach i błędach ort. wnioskuję, że nie jesteś pełnoletni, nie masz konta w banku... Rozumiem, że chciałbyś wypłacić swe pieniążki, które dajmy na to, zarobiłeś przez internet i nawet nikogo (jeszcze) nie oszukałeś... Mimo wszystko nie liczyłbym na to, że ktoś Ci wyśle pieniądze W LIŚCIE PRZEZ POCZTĘ POLSKĄ... przecież to większe ryzyko niż w hyipach ;] zgadaj się z jakimś kolegą posiadającym konto i wypłać sobie po prostu kaskę z PP na jego konto, on wybierze kasę z bankomatu i masz pieniążki w ręku pozdrawiam RE: Zamiana 75 zł PayPal za list z gotówką - Melex - 07-02-2013 10:48 albo przelej komuś na pp za doładowanie, bedziesz mial na 3 miesiace a to co Ci rodzice dadza, jak daja na doladowania, to sobie kupisz lizaka |