[Rozwiązane]Cło/vat przy wybraniu dostawy pocztą? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Cło/vat przy wybraniu dostawy pocztą? (/Temat-Rozwiazane-Clo-vat-przy-wybraniu-dostawy-poczta-6434) |
[Rozwiązane]Cło/vat przy wybraniu dostawy pocztą? - Kamil22 - 02-05-2010 12:14 Czy jeśli wybiorę,żeby przesyłka przyszła mi pocztą to zapłacę cło/vat? Zamawiał już ktoś?Ile może taka paczka iść ? RE: Cło/vat przy wybraniu dostawy pocztą? - Magnus - 02-05-2010 12:23 paczki idą różnie 3-4 Tyg. Zależy co zamówisz ... Za gry nic się nie płaci za słuchawki też... Np. Ps3 to byś musiał zapłacić ... RE: Cło/vat przy wybraniu dostawy pocztą? - Bolt - 02-05-2010 12:27 No nie wiem, pocztą brali dsi i nie płacili, szansa że coś zapłacisz jest o 80% mniejsza niż przy wysyłce UPSem RE: Cło/vat przy wybraniu dostawy pocztą? - Magnus - 02-05-2010 12:30 Różnie to bywa ... Ale większości ludzie płacili cło za wartościowe rzeczy... RE: Cło/vat przy wybraniu dostawy pocztą? - Kamil22 - 02-05-2010 12:57 interesuje mnie Ipod touch 64gb RE: Cło/vat przy wybraniu dostawy pocztą? - Tech - 02-05-2010 14:32 Ja ci powiem tak - najpierw coś zamów, a potem się będziesz zastanawiał... Jeśli wybierzesz przesyłkę USPS to teoretycznie powinieneś nie płacić żadnych podatków, jednak przesyłka będzie dłużej szła i nie ma żadnej gwarancji, że w ogóle do ciebie dotrze (może się zgubić po drodze, albo po prostu może ci ktoś ukraść). [Rozwiązane][Rozwiązane]Cło/vat przy wybraniu dostawy pocztą? - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |