Youtube - konkurencja pomysły - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Youtube - konkurencja pomysły (/Temat-Youtube-konkurencja-pomysly-64225) |
Youtube - konkurencja pomysły - steel123 - 02-02-2013 13:25 Witam , nurtuje mnie jedna kwestia. Konkurencji jak wiemy na Youtube jest od groma prawda? Czy jeśli czy mamy do dyspozycji 50+ kont youtube możemy coś zdziałać? Diss like czyli same negatywne like zbiją film w dół naszego konkurenta? Jak z oflagowaniem? jeśli zgłosi wiele kont to usuną? Ps: może inne pomysły , proszę o opinie RE: Youtube - konkurencja pomysły - gelmen - 02-02-2013 14:51 Z własnego doświadczenia wiem, że szkoda czasu i nic Ci to nie da. Lepiej zająć się pozycjonowaniem filmików, ale też czasem zależy to od szczęścia. Wszystko w dużej mierze zależy od tytułu, opisu, tagów oraz extra tagów. Zdarzyło mi się, że pare razy wstawiłem filmik od niechcenia i byłem 1 pośród setek filmów. Oczywiście mając tyle kont możesz pomóc sobie, dodać łapki pozytywne, komentarze oraz subskrypcje. Filmik się stanie bardziej wiarygodny. Takie są tylko moje doświadczenia, i ktoś może mieć inne zdanie. RE: Youtube - konkurencja pomysły - steel123 - 02-02-2013 15:04 Extra Tagi ? Od dawna już tego nie używam, Google zmieniło swoją politykę i traktuje to raczej często jako spam. RE: Youtube - konkurencja pomysły - gelmen - 02-02-2013 15:08 Ja cię nie zmuszam abyś tego używał. Mi to pomaga. |