Który serwis PPA Najlepszy? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Który serwis PPA Najlepszy? (/Temat-Ktory-serwis-PPA-Najlepszy-64197) |
Który serwis PPA Najlepszy? - Mazurashi - 01-02-2013 19:07 Witam. Tak jak w temacie. Na których miejscach dacie poszczególne serwisy? Mam na myśli ocene, wyglądu strony , Ocena innych. I wasza Ocena. Oraz zarobki Ja oceniam tak 1.FireCash.org 2.AstroCash.net 3.ShareBay.net 4.CashBuzz.org 5.ShareCash.org 6.CashFile.org 7.GoUpload.net Pozdrawiam RE: Który serwis PPA Najlepszy? - Leaders - 01-02-2013 19:15 Dzięki za 3 miejsce! Myślę, że jak na 3 tygodnie działania serwisu i nie przedstawione Wam jeszcze wszystkich funkcjonalności, jest bardzo dobrze! RE: Który serwis PPA Najlepszy? - daniel42na - 01-02-2013 19:16 A gdzie reszta? Cytat:Mam na myśli ocene, wyglądu strony , Ocena innych. I wasza Ocena. Oraz zarobkiCo to znaczy? Jak stawiasz te kropki i kreski to rób to tak aby całość miała jakąś budowe.. i była zrozumiała dla innych. Fajną macie zabawe ale jak zwykle przy takiej okazji powiem ze to bez sensu.. RE: Który serwis PPA Najlepszy? - Ty27mek - 01-02-2013 19:19 Według tych serwisów, które zostały przedstawione w pierwszym poście, to: 1.RoaringCash.com 2.ShareBay.net 3.GoUpload.net 4.AstroCash.net 5.CashBuzz.org 6.ShareCash.org 7.CashFile.org 8.FireCash.org RE: Który serwis PPA Najlepszy? - Skipi - 01-02-2013 19:57 1.FireCash.org -najlepsze mirrory, najwiecej funkcji,programy lojalnosciowe 2.AstroCash.net - zauwazylem dosyc dobra konwersje ofert 3.ShareBay.net - bardzo fajne metody ppa (nie tylko download i download) 4.CashBuzz.org - rowniez dobra konwersja plikow 5.CashFile.org - ladnie zalicza oferty, ale ciezko plik pobrac (czasami doda komus kase a pliku nie dostaniesz) 6.ShareCash.org -tego serwisu nie korzystałem więc się nie wypowiadam 6.GoUpload.net -tego serwisu nie korzystałem więc się nie wypowiadam RE: Który serwis PPA Najlepszy? - Mazurashi - 02-02-2013 09:24 Wypowiadamy się dalej RE: Który serwis PPA Najlepszy? - mixerowns8 - 02-02-2013 20:57 1.Highcash (super stawki, bramki gateway) 2.AstroCash 3.FireCash 4.CashFile RE: Który serwis PPA Najlepszy? - octawius - 02-02-2013 21:10 No nie zapomnijcie o HighCash.org! Serwis bardzo dobry, ma jeszcze parę rzeczy do poprawek lecz się szybko rozwija Mam nadzieję że będzie coraz lepiej. Pobrania ładnie wpadają i jest bardzo dobry kontakt z administracją. Mają ładne stawki no i oczywiście wypłacają na czas. A jak ja bym ocenił resztę serwisów PPA hymmm no więc Highcash pod względem kontaktu z administacją i ładnymi stawkami oceniam na 1 miejscu. 2 miejsce otrzymuję Firecash no może i ładnie wszystko tam jest, wygląda ale kontakt z administracją nie za dobry Lecz stawki mają dobre. 3 CashFile mają bardzo ładne stawki no ale pobrania wpadają bardzo trudno. Po za tym nie mam żadnych zastrzeżeń do nich. O reszcie serwisów się nie wypowiem bo nie zarabiałem tam. ;P 1.HighCash.org 2.Firecash.org 3.CashFile.org 4.ShareBay.net 5.CashBuzz.org 6.ShareCash.org 7.AstroCash.net 8.GoUpload.net RE: Który serwis PPA Najlepszy? - HAUKA - 02-02-2013 22:56 Ten obrazek jest jak raffaello, wyraża więcej niż tysiąc słów RE: Który serwis PPA Najlepszy? - Skipi - 02-02-2013 23:11 Ciekaw jestem skąd was tyle z tym highcaszem nagle przyszło ? W dodatku przedchwila HighCash czytał temat bardzo ciekawe (02-02-2013 22:56)HAUKA napisał(a): I jak to możlwie ze masz tą fioletową rangę, jak ona jest od 700$ na miesiąc ? |