mBank mobilnie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Banki (/Forum-Banki-237) +--- Wątek: mBank mobilnie (/Temat-mBank-mobilnie-64136) |
mBank mobilnie - Slight - 31-01-2013 18:23 Mobilnie mBank PL to wygodny dostęp do rachunków, kart, kredytów, lokat i inwestycji dla Klientów mBanku. Wystarczy zalogować się przy pomocy Identyfikatora i Hasła, którego używasz do logowania się w tradycyjnej wersji serwisu transakcyjnego. Zalety aplikacji mobilnych mBanku - Android, iPhone, iPad -dostęp do najważniejszych funkcji serwisu transakcyjnego przy użyciu telefonu - 24 godziny na dobę -łatwość użytkowania - dedykowana aplikacja zachowująca naturalne cechy danego telefonu lub tabletu -oszczędność w przesyłaniu danych - przesyłane są tylko informacje, część graficzna jest już zaimplementowana w aplikacji -usługa dostępna bez konieczności dodatkowej aktywacji -korzystanie z aplikacji mBank PL jest bezpłatne. Użytkownicy ponoszą jedynie koszty połączenia z internetem wg taryfy operatora -możliwość konfigurowania informacji wyświetlanych po zalogowaniu -wskaźnik salda na iOS oraz Android >>Aplikacja do pobrania<<
lub skanuj kod (QR) >>Aplikacja do pobrania<<
RE: mBank mobilnie - bios - 31-01-2013 18:28 Ten projekt jest open source? Odp: mBank mobilnie - Slight - 31-01-2013 19:48 Możesz jaśniej? Wtajemniczony nie jestem. RE: mBank mobilnie - bios - 31-01-2013 19:56 Pomyliłem się. Po prostu nie zrozumiałem czemu promujesz ich program Odp: RE: mBank mobilnie - Slight - 31-01-2013 20:09 (31-01-2013 19:56)bios napisał(a): Pomyliłem się. Po prostu nie zrozumiałem czemu promujesz ich program Może komuś się przyda. Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 |