Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[S]Konto NFS World - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [S]Konto NFS World (/Temat-S-Konto-NFS-World-64108)

[S]Konto NFS World - matti1991 - 31-01-2013 10:01

1.Nazwa przedmiotu : Konto NFS World
2.Opis przedmiotu :Witam. Mam do sprzedania czas poświęcony w grze Need for Speed World. W tą grę włożyłem troche kasy ale sprzedaje taniej.
Wystarczy spojrzeć na niektóre samochody dostępne tylko za BOOST (waluta w grze którą się kupuje za relną kasę).
Auta które posiadam to:

1: Audi S5,
2*: Ford Crown Victoria Police Interceptor,
3**: Lamborghini Sesto Elemento,
4*: BMW M3 GTR E46,
5: Ford Mustang BOSS '69,
6: Ford Mustang BOSS '12,
7*: Mitsubishi Lancer Evo X "Shatter",
8: Aston Martin V12 Vantage,
9: Lamborghini Murcielago LP650 Roadster,
10*: Lexus IS300 "Odkrywca",
11: Dodge Viper SRT10,
12: Lexus LFA,
13: Chevrolet Corvette ZR1,
14: Nissan GT-R SpecV (R35),
15**: Mitsubishi Eclipse "ELITE",
16: Koenigsegg CCX,
17: Lamborghini Gallardo SPYDER,
18: Audi Quattro 20V,
19**: HUMMER H1 "SnowFlake Edition",
20: BMW M6 Coupe,
21: Bentley Continental Supersports Coupe,
22*: Lancie Delta HF Integrale,
23*: Nissan GT-R SpecV "Drag Edition"

*Auta dostępne tylko za BOOST
**Auta wgl niedostępne do kupienia, rzadkie, kolekcjonerskie lub bardzo drogie (min 40zł)

Pozatym posiada też dużo PowerUpów (nitro itd) dzięki dużym ilością wyścigów oraz za zakup za BOOSTy.
W magazynie jest dosyć dużo części do tuningu wizualnego typu "szyby, tablice, neony itd".

Nabiłem 50 lvl i dalej już mi się nie chce grać bo grywam w inną grę.

Konto znajduje się na serwerze APEX-EU i nie były używane czity. Konto jest własnością EA i sprzedaje tylko czas poświęcony w grze.

Jeśli są jakiekolwiek pytania proszę pisac na GG
3.Zdjęcia :
[Obrazek: phpzbkufeam.jpg]

4.Kontakt : GG: 3305329
5.Cena : 150zł do negocjacji
6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew

RE: [S]Konto NFS World - Madroxx - 31-01-2013 21:19

Auta za Boost ok ale reszta nieopłacalna bo wystarczy włączyć bota i zrobi to samo bez naszego udziału.

RE: [S]Konto NFS World - matti1991 - 31-01-2013 21:57

Tak? ryzykuj banem. Pozatym już nie kupisz tych aut bo one są tylko na jakiś czas np: Lambo Roadster był na jakis miesiąc za kase w grze a teraz już nie. co łatka dają jakieś auta nowe do kupienia i usuwają inne. I policz sobie ile jest samych aut za boosty i podlicz ile kosztują tych boostów a potem przelicz na kase to zobaczysz ile wyjdzie. Samo lambo sesto elemento 40 zł kosztuje, tak samo Mitsubishi Eclipse Elite.

W każdym razie dzięki za podpowiadanie ludziom że można czitować sobie niż doceniać gre i psuć innym. I nie żądałem tutaj odpowiedzi że ktoś se może czitować tylko oferty tak więc nie offtopuj tutaj.

[S]Konto NFS World - surfer0700 - 26-06-2013 18:10

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.