[S]Konto NFS World - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [S]Konto NFS World (/Temat-S-Konto-NFS-World-64108) |
[S]Konto NFS World - matti1991 - 31-01-2013 10:01 1.Nazwa przedmiotu : Konto NFS World 2.Opis przedmiotu :Witam. Mam do sprzedania czas poświęcony w grze Need for Speed World. W tą grę włożyłem troche kasy ale sprzedaje taniej. Wystarczy spojrzeć na niektóre samochody dostępne tylko za BOOST (waluta w grze którą się kupuje za relną kasę). Auta które posiadam to: 1: Audi S5, 2*: Ford Crown Victoria Police Interceptor, 3**: Lamborghini Sesto Elemento, 4*: BMW M3 GTR E46, 5: Ford Mustang BOSS '69, 6: Ford Mustang BOSS '12, 7*: Mitsubishi Lancer Evo X "Shatter", 8: Aston Martin V12 Vantage, 9: Lamborghini Murcielago LP650 Roadster, 10*: Lexus IS300 "Odkrywca", 11: Dodge Viper SRT10, 12: Lexus LFA, 13: Chevrolet Corvette ZR1, 14: Nissan GT-R SpecV (R35), 15**: Mitsubishi Eclipse "ELITE", 16: Koenigsegg CCX, 17: Lamborghini Gallardo SPYDER, 18: Audi Quattro 20V, 19**: HUMMER H1 "SnowFlake Edition", 20: BMW M6 Coupe, 21: Bentley Continental Supersports Coupe, 22*: Lancie Delta HF Integrale, 23*: Nissan GT-R SpecV "Drag Edition" *Auta dostępne tylko za BOOST **Auta wgl niedostępne do kupienia, rzadkie, kolekcjonerskie lub bardzo drogie (min 40zł) Pozatym posiada też dużo PowerUpów (nitro itd) dzięki dużym ilością wyścigów oraz za zakup za BOOSTy. W magazynie jest dosyć dużo części do tuningu wizualnego typu "szyby, tablice, neony itd". Nabiłem 50 lvl i dalej już mi się nie chce grać bo grywam w inną grę. Konto znajduje się na serwerze APEX-EU i nie były używane czity. Konto jest własnością EA i sprzedaje tylko czas poświęcony w grze. Jeśli są jakiekolwiek pytania proszę pisac na GG 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : GG: 3305329 5.Cena : 150zł do negocjacji 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew RE: [S]Konto NFS World - Madroxx - 31-01-2013 21:19 Auta za Boost ok ale reszta nieopłacalna bo wystarczy włączyć bota i zrobi to samo bez naszego udziału. RE: [S]Konto NFS World - matti1991 - 31-01-2013 21:57 Tak? ryzykuj banem. Pozatym już nie kupisz tych aut bo one są tylko na jakiś czas np: Lambo Roadster był na jakis miesiąc za kase w grze a teraz już nie. co łatka dają jakieś auta nowe do kupienia i usuwają inne. I policz sobie ile jest samych aut za boosty i podlicz ile kosztują tych boostów a potem przelicz na kase to zobaczysz ile wyjdzie. Samo lambo sesto elemento 40 zł kosztuje, tak samo Mitsubishi Eclipse Elite. W każdym razie dzięki za podpowiadanie ludziom że można czitować sobie niż doceniać gre i psuć innym. I nie żądałem tutaj odpowiedzi że ktoś se może czitować tylko oferty tak więc nie offtopuj tutaj. [S]Konto NFS World - surfer0700 - 26-06-2013 18:10 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |