MoneyBookers(Skrill) > PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: MoneyBookers(Skrill) > PayPal (/Temat-MoneyBookers-Skrill-PayPal-64005) |
MoneyBookers(Skrill) > PayPal - Gremquen - 28-01-2013 20:05 Witam. Wyślę 17zł na Skrillu w zamian za 15zł na PayPal. Proszę o kontakt PW. W przypadku osób ze sporą ilościa postów i reputacji bez problemu mogę wysłać pierwszy. Pozdrawiam RE: MoneyBookers(Skrill) > PayPal - matiusd - 28-01-2013 20:23 Odpisz na PW RE: MoneyBookers(Skrill) > PayPal - politolog - 29-01-2013 00:55 Mogę wysłać pierwszy pod warunkiem, ze jestes pelnoletni i masz zweryfikowane konto to mogę przelać pierwszy. JEzeli jestes jeszcze niepełnoletni moge Ci okazać dowod, jak się zapoznasz jak wyglada moja facjata i jak wyglada dowod to mi wysylasz kase 17zl na pp a ja tobie 15 na MBNK pasi ? RE: MoneyBookers(Skrill) > PayPal - Gremquen - 29-01-2013 12:57 (29-01-2013 00:55)politolog napisał(a): Mogę wysłać pierwszy pod warunkiem, ze jestes pelnoletni i masz zweryfikowane konto to mogę przelać pierwszy. JEzeli jestes jeszcze niepełnoletni moge Ci okazać dowod, jak się zapoznasz jak wyglada moja facjata i jak wyglada dowod to mi wysylasz kase 17zl na pp a ja tobie 15 na MBNK pasi ? Nie jestem pełnoletni więc mogę wysłać pierwszy. Oczywiście po okazaniu dowodu. Ślij wiadomość na PW ;] RE: MoneyBookers(Skrill) > PayPal - Fajka - 02-02-2013 00:15 Jak chcesz to dzisiaj przyjmę tę ofertę, bo akurat postawiłbym sobie coś na buku. RE: MoneyBookers(Skrill) > PayPal - Gremquen - 02-02-2013 10:07 Niestety oferta już nieaktualna. MoneyBookers(Skrill) > PayPal - Coristo - 04-02-2013 18:30 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |