Lockerz.com - Tak to się robi - zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Lockerz.com - Tak to się robi - zarabiam.com (/Temat-Lockerz-com-Tak-to-sie-robi-Lockerz-Forum-eu-64) |
Lockerz.com - Tak to się robi - zarabiam.com - BeSTeK - 14-11-2009 23:32 Witam, dzisiaj zapraszam do obejrzenia poradnika jak zaczyna się przygoda z Lockerz.com. Dowiecie się jak uzupełniać dane oraz parę innych rzeczy. Niestety nie przedstawiłem jak działa gra z powodu iż nie posiadałem, żadnego nowego konta. Mam nadzieje, że filmik Wam pomoże. [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=A0w7IQWbYrI[/my-youtube] Pozdrawiam, Bartek. [color=#32CD32] RE: Lockerz.com - Tak to się robi - zarabiam.com - xellos666 - 15-11-2009 00:19 ekstra filmik, sporo informacji szczególnie dla początkujących wie ktoś może czy jak podaje imię i nazwisko to też nie moge używać polskich znaków? RE: Lockerz.com - Tak to się robi - zarabiam.com - BeSTeK - 15-11-2009 00:22 Tak! Dokładnie, nie możesz podawać polskich znaków. Jak mówiłem w filmiku i w kilkunastu postach 0 polskich znaków RE: Lockerz.com - Tak to się robi - zarabiam.com - xellos666 - 15-11-2009 00:30 o kurcze, to może być główna przyczyna nie otrzymania koszulki w przypadku wielu osób...dopiero po obejrzeniu filmiku mnie olśniło że też moge mieć źle RE: Lockerz.com - Tak to się robi - zarabiam.com - BeSTeK - 15-11-2009 00:34 (15-11-2009 00:30)xellos666 napisał(a): o kurcze, to może być główna przyczyna nie otrzymania koszulki w przypadku wielu osób...dopiero po obejrzeniu filmiku mnie olśniło że też moge mieć źle W internecie można było wykryć dużo fake koszulek, gdyż prawie każdy na kopercie miał nadruk z PL znakami typu "ę,ą,ś,ć,ń" Szkoda, że ludzie wcześniej o tym fake nie wiedzieli może wtedy było by mniej tego w necie RE: Lockerz.com - Tak to się robi - zarabiam.com - Admin - 15-11-2009 00:45 użytkownik Rede stworzył takie dzieło : [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=nUemu_MiNCo[/my-youtube] filmik dość zabawny ! polecam RE: Lockerz.com - Tak to się robi - zarabiam.com - KiMaHri - 15-11-2009 14:05 hmm naszczescie w moim przypadku polskich znaków ą,ę niebyło xD ale mam pytanie czy w tym STATE trzeba cos wpisywac bo po obejrzeni filmiku dopisałem u siebie te "PL" ale tu na forum w jednym temacie sie doczytałem ze STATE obowiązuje tylko mieszkanców stanów wiec jak ? RE: Lockerz.com - Tak to się robi - zarabiam.com - Admin - 15-11-2009 14:14 pisz PL RE: Lockerz.com - Tak to się robi - zarabiam.com - BeSTeK - 15-11-2009 14:15 (15-11-2009 14:05)KiMaHri napisał(a): hmm naszczescie w moim przypadku polskich znaków ą,ę niebyło xD ale mam pytanie czy w tym STATE trzeba cos wpisywac bo po obejrzeni filmiku dopisałem u siebie te "PL" ale tu na forum w jednym temacie sie doczytałem ze STATE obowiązuje tylko mieszkanców stanów wiec jak ? Jak będzie potrzebne tylko do US i Kanady to na kopercie tego nie napiszą Jednak wszyscy praktycznie mają w STATE PL wpisane RE: Lockerz.com - Tak to się robi - zarabiam.com - KiMaHri - 15-11-2009 14:30 acha dzięki za objasnienie xD |