Paypal - pytanie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Paypal - pytanie. (/Temat-Paypal-pytanie-63987) |
Paypal - pytanie. - kornik36 - 28-01-2013 13:52 Słuchajcie mam kilka pytań na które nie znalazłem odpowiedzi, ale jeżeli gdzieś przeoczyłem to proszę Mnie do nich skierować. 1.Kiedy najczęściej blokują (do zweryfikowania) konto paypal? Gdy kwota przekroczy x zł? Czy jak będę miał x przelewów? 2.Czy mogą nałożyć karę (lub coś w tym stylu) jeżeli nie zweryfikuje konta pp? 3.Czy mogą coś Mi zrobić jak będę otwierał nowe konta pp? RE: Paypal - pytanie. - startchips - 28-01-2013 14:01 1. Pewnie jak uzbierasz jakąś sumę i większą część będziesz chciał wypłacić. 2. Nie, lecz mogę się mylić. 3. Mam kilka i nic RE: Paypal - pytanie. - miniek9090 - 28-01-2013 14:02 1. najczęsciej blokują duże kwoty , aby zarobić 2.może i mogą , ale nigdy takiego przypadku nie było ;p 3. zbanują nowe konto , ale to rzadkość RE: Paypal - pytanie. - Stworkowaty - 28-01-2013 16:59 Miniek, znów pierdo**** od rzeczy. Jak największe sumy? Blokują to co im się podoba, nawet 20zł więc nie wprowadzaj kolegi w błąd. Kary? Mogą? Jakie? Bo jakoś chyba znów żyjesz w Swoim świecie. Banują nowe konto? Nigdy o takim czymś nie słyszałem. RE: Paypal - pytanie. - miniek9090 - 28-01-2013 17:10 Stworek , ogarnij 4 litery . 1. zwykle blokują osoby które mają duże kwoty (przypadek z userem FC który wypłacił ponad tysiąc złotych i blokneli mu konto) , więc co ty za bzdury opowiadasz. 2. napisałem że " może i mogą " , a ty od razu wnioskujesz że napisałem " mogą na 100% dać karę!" 3. jeżeli zauwazą , że masz konto na tym samym ip , to chyba normalne że bloknięcie konta?? reasumując : Czytaj ze zrozumieniem , a jak chcesz mi nawrzucać to wal PW bez odbioru RE: Paypal - pytanie. - surfer0700 - 28-01-2013 17:41 1. Konta najczęściej blokowane, to konta które otrzymują i wysyłają dużo przelewów na niskie kwoty używając do tego opcji "prezent". 2. Nie słyszałem o żadnym przypadku ukarania przez PP. 3. Blokowanie kilku kont na jednym IP jest możliwe, aczkolwiek nie wiem czy realne. Sam swojego czasu miałem 3 konta i nie dostałem żadnego bana. Z jednego z nich korzystam do dzisiaj. RE: Paypal - pytanie. - miniek9090 - 28-01-2013 17:57 co do blokowania , to dziennie dochodzi około 100 kont , więc PP nie ma czasu na sprawdzanie ip RE: Paypal - pytanie. - Mansfield - 24-02-2013 15:40 ktoś wie skąd nazwa paypal? RE: Paypal - pytanie. - cinexik - 24-02-2013 18:38 tlumaczac na polski: pay - płacić, pal - kumpel, przyjaciel, ziomek pewnie chodziło o to, aby nazwa była przyjazna, dobrze się kojarzyła i budziła zaufanie. |