Czy rozliczać się? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Czy rozliczać się? (/Temat-Czy-rozliczac-sie-63898) |
Czy rozliczać się? - HAUKA - 26-01-2013 14:15 Otóż na PPA zarobiłem ok 500$ pewnie jeszcze w tym miesiącu wyjdzie mi ponad 600$. Czy jak nie rozliczę się ze skarbówką w tym miesiącu (możliwe że w następnym potrajam zarobki) to mogę mieć kłopoty? Pytam bo jak chodzi o te sprawy jestem trochę laikiem i sma nie mam pojęcia czy się rozliczać czy nie RE: Czy rozliczać się? - miniek9090 - 26-01-2013 14:19 niestety trzeba ;p 23% nie chodzi ulicą , ale cóż- Polska RE: Czy rozliczać się? - MartinS - 26-01-2013 14:23 Rozliczać trzeba się z każdej złotówki (oficjalnie), jednak jeśli zamierzasz zarabiać regularnie radziłbym odprowadzać składki Lepiej oddać podatek co miesiąc niż pod koniec roku za CAŁY rok. |