Skupię $ i € z payza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Skupię $ i € z payza (/Temat-Skupie-i-%E2%82%AC-z-payza-63738) |
Skupię $ i € z payza - kasparov - 23-01-2013 14:01 Witam, zauważyłem że wiele osób na forum chce się pozbyć środków z payza. Jeśli potrzebujesz szybko pieniędzy na konto bankowe a masz niepotrzebne $ lub € na koncie payza to zgłoś się do mnie. Oferuję wymianę walut z tego procesora płatniczego po kursach: USD - 2,50 PLN EUR - 3,40 PLN Wiem że kursy nie szokują wysokością ale zawsze to jakaś ewentualność na zamrożone środki w payza. Minimalna kwota do wymiany to 30$/30€ Zapraszam Skupię $ i € z payza - Admin - 25-01-2013 12:19 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |