Dollars-Euro-Pounds-Bux Darmowe konto premium i reklama - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dollars-Euro-Pounds-Bux Darmowe konto premium i reklama (/Temat-Dollars-Euro-Pounds-Bux-Darmowe-konto-premium-i-reklama-63650) |
Dollars-Euro-Pounds-Bux Darmowe konto premium i reklama - BlackDead - 21-01-2013 16:48 Witam, przedstawiam wam nowy bux ,który oferuje darmowe konto Premium i 6$ na PB co wystarczy na 5 poleconych lub reklamę ! Ma dopiero 56 użytkowników. ilość reklam: 20 wartość: $0.0100 klik poleconego: $0.075 max. DR: 75 max. RR: 100 minimum do wypłaty: 1$ metody wypłat: PayPal,PayZa,STP,LR,OkPay ilość dni od rejestracji potrzebne do wypłaty: 30 dzienny zarobek: $0.0500 Proszę o rejestracje z mojego linku polecającego link polecający: http://www.dollars-euro-pounds-bux.com/?ref=blackdead Czysty link: www.dollars-euro-pounds-bux.com RE: Dollars-Euro-Pounds-Bux Darmowe konto premium i reklama - RefLink - 22-01-2013 22:34 Ile pierwszych użytkowników dostaje te 6$? Może zrobię multi konta żeby wykorzystać kasę na reklamę. RE: Dollars-Euro-Pounds-Bux Darmowe konto premium i reklama - BlackDead - 23-01-2013 16:51 Nie wiem dokładnie,ale jest dopiero 129 użytkowników więc dostaniesz te 6$.Ale chyba nie da się z jednego ip kilka kont założyć. RE: Dollars-Euro-Pounds-Bux Darmowe konto premium i reklama - Beliarossi - 23-01-2013 21:50 Nie da sie nawet dzieki proxy : ) itd nie odkryjesz kodu zeby wpisac podczas reje RE: Dollars-Euro-Pounds-Bux Darmowe konto premium i reklama - BlackDead - 23-01-2013 21:59 Beliarossi nie ma żadnego sposobu na to? Próbowałem z proxy i nie da sie zobaczyć kodu tak jak mówisz Dollars-Euro-Pounds-Bux Darmowe konto premium i reklama - Hybrid1990 - 01-11-2019 09:50 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |