![]() |
Pytanie dot. ovh.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Pytanie dot. ovh.pl (/Temat-Pytanie-dot-ovh-pl-63593) |
Pytanie dot. ovh.pl - Driver494 - 20-01-2013 14:48 Witam. Ostatnio wpadłem na dobrą nazwę domeny. Była wolna więc czemu nie wziąść jej? Do domeny dorzucają hosting 10mb gratis. No i własnie tu chciałem zapytać: - Co po 12 miesiącach tego darmowego hostingu (ile mnie to wyniesie)? - Czy mogę zrezygnować z hostingu a pozostawić samą domenę? Google nic nie wie na ten temat a zanim odpiszą mi z ovh.pl to już mi domenę zajmą. ![]() Z góry dzięki za odpowiedzi ![]() RE: Pytanie dot. ovh.pl - Davi - 20-01-2013 14:53 Z tego co brałem w grudniu domenke to nawet jej się nie dało kupić bez hostingu po prostu z automatu go dodają do domeny i jak mam na fakturce domena cena + serwer cena : 0,00. Ale na tym hoście to nawet Wordpressa nie postawisz ![]() Pozdro RE: Pytanie dot. ovh.pl - Driver494 - 20-01-2013 14:56 No własnie taką chcę postawić. Więc wystarczy miejsca ![]() RE: Pytanie dot. ovh.pl - Szakallt - 20-01-2013 14:56 dokładnie jak @up nic z tym hostingiem ciekawego nie zdziałasz no chyba, że masz mocną niszę i zrobisz stronkę statyczną pod jedną niszę to może się opłacać edit: a po co przedłużać po roku? przez rok nisza raczej się wypali ![]() RE: Pytanie dot. ovh.pl - Driver494 - 20-01-2013 14:59 No nisza się wypali ale domenka pod forum jak znalazł ![]() I już będzie trochę wypromowana. |