Szukam osoby która zna się na przerókach zdjęć - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam osoby która zna się na przerókach zdjęć (/Temat-Szukam-osoby-ktora-zna-sie-na-przerokach-zdjec-63521) |
Szukam osoby która zna się na przerókach zdjęć - Baleron333 - 18-01-2013 22:42 Witam, tak jak w temacie ale napisze jeszcze raz: Pilnie potrzebuje osoby która umi przerobić screena z ekranu, np. jak jest jakas tam data t zeby ja zmienic a nie bylo tego widac. Mogę zapłacić ale nie za dużo bo nie ma Kto obczaja temat prosze o kontakt tu, PW, gg 826008 RE: Szukam osoby która zna się na przerókach zdjęć - Gremquen - 18-01-2013 22:43 Ja obczajam... Ale wiesz, to jest oszustwo.. RE: Szukam osoby która zna się na przerókach zdjęć - Baleron333 - 18-01-2013 22:57 pomożesz mi ? To nie jest oszustwo gdyż mam problem a innym sposobem nie dam rady tego zrobić, jakbym mógl to nie prosiłbym Podaj swoje gg RE: Szukam osoby która zna się na przerókach zdjęć - Admin - 18-01-2013 23:00 firebug i tyle, zamykam. Szukam osoby która zna się na przerókach zdjęć - Admin - 18-01-2013 23:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |