[Sprzedam] Pakiet NAJLEPSZYCH skryptów Feacebukowych. OKAZJA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Pakiet NAJLEPSZYCH skryptów Feacebukowych. OKAZJA (/Temat-Sprzedam-Pakiet-NAJLEPSZYCH-skryptow-Feacebukowych-OKAZJA-63445) |
[Sprzedam] Pakiet NAJLEPSZYCH skryptów Feacebukowych. OKAZJA - mikiniki - 17-01-2013 13:21 Sprzedam 3 najlepsze skrypty na Twoją stronkę lub bloga... http://allegro.pl/pakiet-najlepszych-skryptow-feacebukowych-okazja-i2935537866.html Cena okazjonalna naprawdę Skrypty wysyłam w kilka minut maksymalnie od wpłaty ! I proszę nie pisać w postach że skrypty są ogólno dostępne bo tylko 1można znaleźć za free ale w takiej wersji żę instalacja zajmie ze 2godz... U mnie masz do wszystkiego szczegółową a zarazem prostą instrukcję instalacji ! Pozdrawiam RE: [Sprzedam] Pakiet NAJLEPSZYCH skryptów Feacebukowych. OKAZJA - Nubi - 17-01-2013 13:25 pokażesz demo tego 3 sktyptu ? " Trzeci natomiast uaktywnia się przed wejściem na stronę w ten sposób że użytkownik musi najpierw polubić Fan-Page." RE: [Sprzedam] Pakiet NAJLEPSZYCH skryptów Feacebukowych. OKAZJA - mikiniki - 17-01-2013 13:27 (17-01-2013 13:25)Nubi napisał(a): pokażesz demo tego 3 sktyptu ? " Trzeci natomiast uaktywnia się przed wejściem na stronę w ten sposób że użytkownik musi najpierw polubić Fan-Page." Nie mam obecnie nigdzie zainstalowanego... Ale mogę wytłumaczyć Na środku pojawia się Twoje fanpage i pisze " żeby wyświetlić zawartość musisz najpierw polubić fanpage " RE: [Sprzedam] Pakiet NAJLEPSZYCH skryptów Feacebukowych. OKAZJA - surfer0700 - 17-01-2013 13:35 (17-01-2013 13:21)mikiniki napisał(a): I proszę nie pisać w postach że skrypty są ogólno dostępne bo tylko 1można znaleźć za free ale w takiej wersji żę instalacja zajmie ze 2godz... Dlaczego mam nie pisać skoro taka jest prawda? SKRYPTY TE SĄ ZA DARMO DOSTĘPNE W SIECI! WRAZ Z INSTRUKCJAMI KROK PO KROKU. Nie wiem gdzie Ty szukasz, że Twoje znalezione skrypty instaluje się 2 godziny, ale ja znalazłem skrypty, które bez problemu zainstalujemy w 5 minut. Rozumiem, że skoro sprzedajesz te skrypty to jesteś ich autorem? [Sprzedam] Pakiet NAJLEPSZYCH skryptów Feacebukowych. OKAZJA - surfer0700 - 26-06-2013 18:08 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |