Super sposób na uploadzie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Super sposób na uploadzie (/Temat-Super-sposob-na-uploadzie-63410) |
Super sposób na uploadzie - Brembo - 16-01-2013 15:48 Witam mam świetny sposób na uploadzie na którym zarobiłem sporo pieniędzy na własne potrzeby. Obecnie skończyłem już szkołę i pracuje jako operator wózka widłowego . To dobry sposób dla każdego nie trzeba być pełnoletnim spokojnie można 300 - 600 zł miesięcznie osiągnąć (wiadomo nie dużo jednak mi dawniej zawsze się przydawało ) . Proszę pisać na gg 45940476 wszystko wyjaśnię . Screen z tego spospobu tylko na filesonic na zachęte (serwis ten padł) zarobiłem na nim 10 tys zł Dodam ,że nie potrzeba szybkiego internetu Pozdrawiam RE: Super sposób na uploadzie - daniel42na - 16-01-2013 15:50 deja vu RE: Super sposób na uploadzie - miniek9090 - 16-01-2013 16:03 to ten sam koleś , spamuje linkami po forum ;p Super sposób na uploadzie - Admin - 16-01-2013 17:31 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |