Najnowszy Sposób Zarobku(Zależny Tylko Od Ciebie) !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Najnowszy Sposób Zarobku(Zależny Tylko Od Ciebie) !!! (/Temat-Najnowszy-Sposob-Zarobku-Zalezny-Tylko-Od-Ciebie-63367) Strony: 1 2 |
Najnowszy Sposób Zarobku(Zależny Tylko Od Ciebie) !!! - draksone - 15-01-2013 19:12 Dużo ułatwi ci swobodny dostęp do 2 komputerów.Więc tak:
sposób jest niesłychanie prosty,wchodzimy na http://www.heyah.pl/na-karte/startery/darmowy-starter zamawiamy starter(bezpłatny starter na którym jest 0 zł,wysyłka również nic nie kosztuje).Z tych starterów pobieramy swoje pliki(najlepiej na innym komputerze.Jeżeli chcesz zamówić więcej starterów a wykorzystałeś już limit(chyba 5 ale pewności nie mam) naciśnij w formularzu zaznacz,jeśli chcesz abyśmy wysłali Ci zakupione produkty pod inny adres Sposób jest mało pracochłonny.Nie musisz już zakładać blogów,stron promujących swoje pliki ani robić filmików na youtube.Jak już wspomniałem,dochody zależą tylko od ciebie Rejestracja RE: Najnowszy Sposób Zarobku(Zależny Tylko Od Ciebie) !!! - bartex89 - 15-01-2013 19:18 firecash ... juz istnieja takie watki Odp: Najnowszy Sposób Zarobku(Zależny Tylko Od Ciebie) !!! - miniek9090 - 15-01-2013 19:22 Co Ci dadza dwa kompy , jak zrobisz fraudy i cofke zrobia .powiem Ci tyle , nie rob problemow tam gdzie ich nie m. Przez takie glupoty blokujesz wyplaty innym zatapatalkowane ala miniacz RE: Najnowszy Sposób Zarobku(Zależny Tylko Od Ciebie) !!! - damianus627 - 15-01-2013 19:23 AstroCash nakłania do fraudów na firecash widzę. RE: Najnowszy Sposób Zarobku(Zależny Tylko Od Ciebie) !!! - draksone - 15-01-2013 19:28 Jeżeli nie będziesz wchodził na drugim kompie na swoje konto w firecash nie mają szans na udowodnienie czegokolwiek więc nie widze tutaj komplikacji RE: Najnowszy Sposób Zarobku(Zależny Tylko Od Ciebie) !!! - yazir - 15-01-2013 19:29 @damianus627 nie osądzaj bez posiadania dowodów. Temat jest prowokacją która poleci do kosza RE: Najnowszy Sposób Zarobku(Zależny Tylko Od Ciebie) !!! - Ty27mek - 15-01-2013 19:29 Czy ja mam tylko wrażenie, że styl pisania należy do tymcia z astrocash? Odp: Najnowszy Sposób Zarobku(Zależny Tylko Od Ciebie) !!! - miniek9090 - 15-01-2013 19:30 Jak masz dwa kompy pod tym samym routerze , to wywala pidobne ip (ostatnie dwie cyfry sa inne ). Ale za fraudy i tak banik poleci ... zatapatalkowane ala miniacz RE: Najnowszy Sposób Zarobku(Zależny Tylko Od Ciebie) !!! - Tyrkijt - 15-01-2013 19:44 Wypełniając oferty gdzie nie ma pieniędzy na koncie jest nielegalne z tego co wiem, i grozi to banem Odp: Najnowszy Sposób Zarobku(Zależny Tylko Od Ciebie) !!! - miniek9090 - 15-01-2013 19:46 Ten jelop podal reflink swoj do fc . Wiec przy wyplacie tak czy siak ban poleci . (autorze firecash ma tutaj oficjalne konto i pewnie zaraz przejrzy ten temat xd zatapatalkowane ala miniacz |