Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Szukam kogoś do współpracy - Chomikuj - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Szukam kogoś do współpracy - Chomikuj (/Temat-Szukam-kogos-do-wspolpracy-Chomikuj-63352)

Szukam kogoś do współpracy - Chomikuj - Filox - 15-01-2013 14:44

Otóż. Szukam kogoś do wspólpracy. Na wstępie dodam iż osoby który są na forum dzień/dwa lub mają 1 lub 2 posty niech nawet nie piszą. Szukam konkretnej osoby do współpracy a przede wszystkim uczciwej Smile Od osoby wymagam jedynie posiadania konta na chomikuj.pl z duzą ilością punktów... Ja się zajmuję Allegrem, promocją, systemem pobierania od osoby jedynie wymaga czynnego konta na chomikuj ew. jak ma kilka kont to nawet lepiej. Dziennie pasuje aby 1 konto zarabiało min. 20k pkt inaczej nici z zarobków Sad Jeżeli ktoś jest chętny proszę pisać w tym wątku, pw lub GG: 9979758. Co do zarobków :)Jeżeli konta chomikuj by dobrze prosperowały to myślę, że zarobki mniej więcej 100 - 150 zł w ciągu 10 dni (czas trwania aukcji). Dzielimy się po połowie po każdej zakończonej aukcji. Oszustem nie jestem więc bez obaw Smile Można popytać się na innych forach na mój temat, poczytać komentarze na Allegro.

RE: Szukam kogoś do współpracy - Chomikuj - rowik888 - 15-01-2013 15:11

Przepraszam, że się wtrącę, ale myślę, że jeżeli ktoś ma dobrze prosperującego chomika to sam poradzi sobie z promocją, allegro, reklamą itp.
Przecież to nie jest aż tak trudne Smile
Ale może się mylę Smile

RE: Szukam kogoś do współpracy - Chomikuj - Filox - 15-01-2013 15:23

Masz racje Smile Tylko niektórym się nie chce, albo mają inne źródło dochodu a chomik im sobie żyje.. żyje nie używany. Gdybym miał własnego chomika to bym się zajął tym biznesem sam, ale niestety nie mam i nie opłaca mi się go robić i rozkręcać.

RE: Szukam kogoś do współpracy - Chomikuj - Kzn - 15-01-2013 16:10

Mam konto na chomiku ale nic tam nie mam Big Grin
Chociaż mam konto shell w miarę dobre Smile

RE: Szukam kogoś do współpracy - Chomikuj - miniek9090 - 15-01-2013 16:35

czy jak zachomikuje pliki od jakiegoś innego chomiczka i jego posądzą o prawa autorskie etc to mnie też???

RE: Szukam kogoś do współpracy - Chomikuj - Filox - 15-01-2013 16:39

Jak można prosić to nie róbcie offtopu z tego wątku... Osoby zainteresowane współpracą niech się wypowiadają.

Szukam kogoś do współpracy - Chomikuj - Artinesse - 02-03-2018 14:23

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.