[Rozwiązane]Grudniowy restock - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Grudniowy restock (/Temat-Rozwiazane-Grudniowy-restock-633) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Grudniowy restock - real - 31-12-2009 16:29 Witam. Jako że strona znowu zadziałała to weszłem zobaczyć czy przypadkiem nie ma dostępnych nagród. Wciskam zakładke Redeem i pisze mi coś takiego Prize Redemption comming soon i jest adres PTZPLACE.LOCKERZ.COM. Moje pytanie jest takie: czy w tym najblizszym restocku(grudniowym) bedziemy zamawiac nagrody normalnie czyli logujemy sie na lockerz i wchodzimy w tą zieloną zakladke " Redeem" czy trzeba wejsc na tą stronę tj. PTZPLACE.LOCKERZ.COM. Ktoś coś wie na ten temat? Wolę sie upewnic czy są jakieś zmiany zeby nie dać plamy i upolować jakąs nagrode . Pozdrawiam RE: Grudniowy restock - Sheldon - 31-12-2009 16:33 Obserwuj jedną i drugą stronke RE: Grudniowy restock - real - 31-12-2009 16:36 Tyle ze jak wchodze na ptzplace.lockerz.com to mam to samo jakbym kliknąl zakladke redeem na glownej stronie Lockerz... RE: Grudniowy restock - Marello - 31-12-2009 16:37 normalnie logujesz się na Locku i Redeem klikasz RE: Grudniowy restock - real - 31-12-2009 16:40 A jak tam Admin, gotowy do rozsyłania masowego "spamu" z info o restocku? RE: Grudniowy restock - m-kamillo - 31-12-2009 17:05 Tak jak powiedział Marello, musisz być zalogowany na Lockerz i wchodzisz z niej na redeem... Tylko musisz czekac jak każdy RE: Grudniowy restock - real - 31-12-2009 17:09 Spoko dzieki. Mam C4C włączony to mam nadzieję że coś upoluję jak dzisiaj będzie. Ale widzę to w dwie strony tj restock; 1)Nie zrobią go dzisiaj bo jest nowy rok i ludzi przed kompami nie bedzie 2)Zrobią go bo nie wszyscy będą mogli siedzieć przed kompem Jak myślicie? RE: Grudniowy restock - Mrowa91 - 31-12-2009 17:15 zrobia na zkonczenie starego roku i przywitanie nowego RE: Grudniowy restock - wojtusio999 - 31-12-2009 17:26 to bedzie ch*jowo jak tylko wszyscy pojda na impreze zrobia restock i mało kto wezmnie co bedzie chciał... wku*wiam sie juz dwa dni na to lockerz RE: Grudniowy restock - Mrowa91 - 31-12-2009 17:27 oni na inpreze beda mieli spokoj xD |