![]() |
PPa- jak dotrzeć do ludzi , jak zarobić? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PPa- jak dotrzeć do ludzi , jak zarobić? (/Temat-PPa-jak-dotrzec-do-ludzi-jak-zarobic-63253) |
PPa- jak dotrzeć do ludzi , jak zarobić? - marcinho121 - 13-01-2013 12:08 Witam Chciałbym już chyba po raz 3 spróbować w programach partnerskich bo sądze , że można dobrze na tym dorobić . Mój problem polega na tym iż mam problem z dotarciem z produktem do ludzi ,kiepsko wiem jak rozprzestrzeniać produkt po sieci. Oglądałem masę filmików ,szkoleń Lecha Baczyńskiego ,czy też pana Kołodzieja. Zarobków niestety nie udało mi się osiągnąć . Zakupiłem nawet profesionalną domenę na home.pl , tworzyłem strony ,ale sprzedaż nieposzła. Szukam kogoś kto może bymi pomagał zająć się sprzedaża PP , wdrażał co i jak robić. Po prostu potrzebuje kogoś doświadczonego kto pomoże . RE: PPa- jak dotrzeć do ludzi , jak zarobić? - xJAmaTOx - 13-01-2013 12:26 Jeżeli chcesz zaczynać "Od początku" to polecam zgłosić się do jakiegoś mentora z forum: Polecam Diqtiona. Jak dotrzeć? Hm.. Na pewno nie Spamem. Ale któż Ci zdradzi swój sekret na Pieniądze ![]() RE: PPa- jak dotrzeć do ludzi , jak zarobić? - marcinho121 - 13-01-2013 12:30 Te budowanie listy adresowej i wg mnie przerasta , ciezki temat ,a wiem , że bez tego ani rusz w tym interesie ...zgłosze sie do tego majstra ![]() RE: PPa- jak dotrzeć do ludzi , jak zarobić? - xJAmaTOx - 13-01-2013 12:32 No i Diqtion wisi mi browara za refa ![]() RE: PPa- jak dotrzeć do ludzi , jak zarobić? - yazir - 13-01-2013 12:33 xJAmaTOx, źle zrozumiałeś autora tematu, chodzi o Programy Partnerskie, a nie PPA ![]() Diqtion raczej w Programach Partnerskich nie pomoże ![]() RE: PPa- jak dotrzeć do ludzi , jak zarobić? - xJAmaTOx - 13-01-2013 12:40 To sroki za OffTopic. PPa w temacie mnie zmyliło RE: PPa- jak dotrzeć do ludzi , jak zarobić? - Killer - 13-01-2013 14:00 Bo listy adresowe to jedno wielkie gówno, dochód jest tylko dla liderów którzy sprzedają te beznadziejne szkolenia i dla kilka osób które poradziłyby sobie i bez nich. Nie promujemy tego typu "zarabiania" o ile można je tak nazwać. PPa- jak dotrzeć do ludzi , jak zarobić? - Killer - 13-01-2013 14:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |