Mail od Supportu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Mail od Supportu (/Temat-Mail-od-Supportu-6316) |
Mail od Supportu - Parada - 30-04-2010 17:30 Siemka, przetłumaczy mi to ktoś, tylko zależy mi trochę na czasie: Cytat:Thanks for contacting Lockerz!Za pomoc dam + RE: Mail od Supportu - mar97 - 30-04-2010 17:44 Cytat:Dziękujemy za skontaktowanie się Lockerz! USA / Kanada Redemption gładko! Jeśli nie byli w stanie zalogować się, przepraszamy, ale ilość użytkowników wszystkie staramy się w tym samym czasie jest zwykle problem. Jeśli punkty zostały odjęte udało ci się zrealizować z sukcesem - gratulacje! Powinieneś otrzymać powiadomienie na miejsce w około tydzień. Chcieliśmy, aby uruchomić International Odkupienia, a także wczoraj, ale były w stanie utrzymać się na miejscu kilka minut, zanim pewne trudności techniczne. Jeśli punkty zostały odjęte udało ci się zrealizować z sukcesem - gratulacje! Będziesz otrzymywać powiadomienia o stan nagrodę w około tydzień. Planujemy uruchomić ponownie International Redemption kiedyś wkrótce. Stay tuned do przedpokoju do wszystkich najnowszych informacji. Best, Lockerz Support Crew Lockerz Pittsburgh, PA [email protected] RE: Mail od Supportu - nao580 - 30-04-2010 18:19 tłumaczenie z translatora ale dzięki prada za wystawienie maila przynajmniej już wiem że moja nagroda zostanie uznana z czwartku |