![]() |
VB rozmiar pliku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: VB rozmiar pliku (/Temat-VB-rozmiar-pliku-63096) |
VB rozmiar pliku - daniel42na - 08-01-2013 22:02 Szukam osoby która podpowie mi jak w visual basic wyczarować coś co pozwoli mi aby wyjściowa aplikacja miała dowolny rozmiar zależny od tego jak "mi się podoba" ![]() Osobie która mi pomoże zapłace całe okrągłe 5 zł lub doładuje konto ![]() RE: VB rozmiar pliku - surfer0700 - 08-01-2013 22:23 Możesz dodawać zbędny kod do programu. 1. Spróbuj dodawać długie komentarze 2. Dodawaj kod, który nigdy się nie wykona. jak? Utwórz przycisk/przyciski (w zależności od tego jak wielki rozmiar ma mieć ten plik), dodaj mu jakąś długą funkcję i jego Visible ustaw na FALSE. Program i tak będzie musiał to w sobie mieć, a nikt nie będzie mógł danej funkcji aktywować. 3. Dodawaj grafikę, którą ukryjesz ![]() To takie moje trzy pomysły, które mi przyszły do głowy. ![]() RE: VB rozmiar pliku - daniel42na - 08-01-2013 22:25 mam juz chetnego na pw pooki co ![]() RE: VB rozmiar pliku - surfer0700 - 08-01-2013 22:29 Obojętnie czy chętny na PW się sprawdzi czy nie to ja tego piątaka nie chce ![]() Nie bój się o to ^^ Nie wszystko się robi dla pieniędzy. Potrzebowałeś pomocy, ja miałem pomysł, to napisałem. Tyle w temacie ![]() Pozdrawiam surfer0700 RE: VB rozmiar pliku - daniel42na - 08-01-2013 22:39 ależ mi na piątaku nie zależy, nie jestem jakimś pazerniakiem. Do tego też sam doszedłem, myślałem że jest może jakiś prosty sposób typu jakis skrypcik, jednak dostałem to samo ![]() No coż to musze napasić aplikacje śmieciowymi rzeczami.. ![]() masz reputa dobry człowieku ![]() close ![]() RE: VB rozmiar pliku - surfer0700 - 09-01-2013 08:17 Dziękuję mój łaskawco! I przepraszam, że napisałem to samo co wymyśliłeś ![]() Pozdrawiam VB rozmiar pliku - surfer0700 - 26-06-2013 21:23 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |