Błędy występujące przy operacjach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Błędy występujące przy operacjach (/Temat-Bledy-wystepujace-przy-operacjach-63041) |
Błędy występujące przy operacjach - surfer0700 - 07-01-2013 21:44 Po zmianie serwera praktycznie każdego dnia, po kilka razy otrzymuje błędy typu: [attachment=1334] Błędy te występują zwłaszcza przy operacjach na koncie, takich jak: - wysyłanie wiadomości - usuwanie wiadomości - odczytywanie wiadomości Lepiej dmuchać na zimne Pozdrawiam surfer0700 RE: Błędy występujące przy operacjach - tomazzi - 07-01-2013 21:47 zgłaszałem już ten błąd parę h temu w innym temacie tylko, że u mnie występuje jedynie przy korzystaniu z opcji "pokaż dzisiejsze posty " RE: Błędy występujące przy operacjach - surfer0700 - 07-01-2013 21:48 Aaaa... To przepraszam za niepotrzebny bałagan Rozejrzałem się po tym dziale i nie znalazłem nic podobnego, to postanowiłem założyć ten temat. Cóż. Banan już wie, że to występuje przy wielu operacjach RE: Błędy występujące przy operacjach - Admin - 07-01-2013 22:04 każdego dnia konfiguracja na serwerze się zmienia, jutro pokombinuje przy tym RE: Błędy występujące przy operacjach - Admin - 08-01-2013 11:09 Wporządku - naprawione. Jeśli błąd się jeszcze pojawi to proszę o ponowne zgłoszenie i zrzut ekranu. Dziękujemy za zgłoszenie |