ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: ShareBay (/Forum-ShareBay-331) +---- Wątek: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! (/Temat-ShareBay-net-Innowacyjne-Funkcje-na-Rynku-PPA-Temat-Ogolny-63001) |
ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Leaders - 06-01-2013 22:27 ShareBay.net jest innowacyjną stroną na rynku serwisów PPA, czyli korzystających z tzw. content lockerów. W przeciwieństwie do innych stron tego typu, ShareBay umożliwia dzielenie się:
...co daje Wam wręcz nieograniczony potencjał zarabiania poprzez dzielenie się!
Co więcej, ShareBay udostępnia "embed code" do Waszych filmów! Tak! Oznacza to, że będziecie mogli wstawiać playery z filmami na Wasze strony internetowe! Jak działa ShareBay.net? Wszystko co dodacie na ShareBay zablokowane jest przez tzw. "content locker" (gateway, widget z ofertami). Aby obejrzeć zawartość zablokowanej treści, nasz "klient" musi wykonać jedną z ofert/ankiet na nim wyświetlonych. Po jej wykonaniu, na Twoje konto naliczone zostanie kwota od $0.15 do nawet ponad $25! Jak wypłaca ShareBay.net? Wypłatę można zlecić po uzbieraniu minimum jakim jest $15. Wypłaty realizujemy poprzez: - PayPal - Payza - Przelew bankowy Jakie konta oferuje ShareBay.net? Standard Account
Premium Publisher
Premium Customer
Co jeszcze o ShareBay.net?
Celem naszej firmy jest dostarczanie nowych rozwiązań z zakresu e-zarabiania, a ShareBay.net jest dopiero naszym pierwszym narzędziem, które dla Was przygotowujemy i które ciągle będziemy chcieć dla Was rozwijać. Mamy nadzieję, że uda się Wam dzięki niemu osiągnąć cele, które sobie założycie, a potencjał funkcji które Wam dostarczamy będzie przez Was maksymalnie wykorzystywany. Rejestracja na ShareBay.net Reflink do serwisu: dla autora najlepszej recenzji ShareBay poniżej! Czysty link: http://sharebay.net RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA! - Limitless - 06-01-2013 23:44 Po rejestracji czekałem z 15min i nie przyszedł link aktywacyjny. RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA! - Karczu - 06-01-2013 23:48 Sprawdź folder spam lub podeślij mi adres swojego maila i login. Sprawdzę to. RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA! - Limitless - 06-01-2013 23:49 petrik724 , [email protected] w spamie nie ma ;/ RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA! - Karczu - 06-01-2013 23:53 Wszystko przez to, że przy rejestracji wpisałeś adres email "gmai.com", zamiast "gmail.com" Aktywowałem Ci konto z panelu admina + włączyłem konto Premium Publisher do końca lutego Inni, którzy również chcieliby otrzymać konto premium za darmo zapraszam tutaj: http://zarabiam.com/Temat-Sharebay-net-Darmowe-Konta-Premium-Publisher-na-Start-63004 RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA! - Limitless - 06-01-2013 23:55 Dzięki wielkie i sorry za komplikacje ) RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA! - Karczu - 06-01-2013 23:55 Przyjemność po mojej stronie RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA! - LessiPL - 07-01-2013 00:04 Sharebay już wystartował w pełni? czy dalej trwają testy? na pewno kiedyś do Was przejdę gdyż mam szacunek do Karcza i wiem że jest poważną osobą co wnioskuję po wpisach na zarabiam.com, na razie daję szanse "testerom". RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA! - Karczu - 07-01-2013 00:14 Jest właśnie 7 stycznia, 13 minut po północy. Generalnie rzecz biorąc, serwis już od 13 minut oficjalnie działa Dziękuję Ci LessiPL za uznanie, bardzo doceniam te słowa. RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA! - Fajka - 07-01-2013 02:10 Czy nazwa jaką wybiorę będzie widoczna przez innych użytkowników? np wypełniających ankietę. Czy to bezpośrednio w linku czy gdziekolwiek po kodzie strony? |