![]() |
Poradnik - Jak Zarabiać na starterach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poradnik - Jak Zarabiać na starterach (/Temat-Poradnik-Jak-Zarabiac-na-starterach-62929) |
Poradnik - Jak Zarabiać na starterach - Limitless - 05-01-2013 16:30 Witam widzę , że dużo osób na forum ma do wykorzystania startery ale nie wie co gdzie i jak dlatego też napisałem ten temat dla takich ludzi. A więc zacznijmy rejestrujemy się tutaj : http://www.globalactioncash.com/home?ref=Limitless czysty link http://www.globalactioncash.com będę wdzięczny za rejestracje z refa. Po rejestracji wchodzimy w zakładkę Offers>offers wall page i mamy tam AdWorkMedia naciskamy i wyświetli się parę opcji , wybieramy mobile pin submit i wykonujemy oferty po 66p(100p=1$) są one zaliczane max w 30sekund po wykonaniu i zalicza każdą ofertę. Gdy oferty się skączą resetujemy modem/zmieniamy ip i wykonujemy od nowa. Dobra rada-nie wykonujcie więcej ofert niż 12dziennie administrator strony może mieć pretensje ale i tak wam wypłaci. W serwisie wypłaty realizowane są w środy i niedziele a wypłaty expres do 12h od zlecenia. P.S. Proszę damianusa627 o wypowiedzeniu się na ten temat ponieważ powiedziałem mu o tym wczesniej i mam nadzieję , że teraz będzie zbijał kokosy ![]() RE: Zarabianie - surfer0700 - 05-01-2013 16:41 Sprawdzałeś to? Działa na pewno? Wypłaciłeś coś stamtąd? RE: Zarabianie - sacrifice - 05-01-2013 16:41 i tak już się rzuciłeś wcześniej na pare dolarów to stawki zostały zmniejszone i niedługo adwork zostanie usunięty przez twoich refów - polaczków, bo nie mają trafficu zza granicy. 50 ofert dziennie? skąd ty się urwałeś? zresztą za ten temat i tak już będziesz mieć kasacje konta na gac za namawianie do robienia fraudów, dzięki za podrzucenie dowodów. ![]() RE: Zarabianie - Limitless - 05-01-2013 16:45 (05-01-2013 16:41)sacrifice napisał(a): i tak już się rzuciłeś wcześniej na pare dolarów że stawki zostały zmniejszone i niedługo adwork zostanie usunięty przez twoich refów - polaczków. Nie namawiam nikogo do fraudów , to , że robię Ci konkurencje nie oznacza , że będziesz mnie tutaj oczerniał na forum... Pozatym ten sposób jest jak najbardziej powszechny na tym serwisie każdy tak robi włącznie z tobą więc daruj... RE: Zarabianie - sacrifice - 05-01-2013 16:47 link do tematu przesłany do fraud admina, z przetłumaczeniem sobie na angielski nie będzie mieć problemu. powo i ciesz się ostatnimi chwilami na tym serwisie. RE: Zarabianie - Limitless - 05-01-2013 16:50 Powiem ci gnojku ,że jesteś naprawdę żałosny ![]() RE: Zarabianie - damianus627 - 05-01-2013 16:55 No sposób działa. RE: Zarabianie - Dennisek78 - 05-01-2013 16:59 Ojejciu jejciu co wyście tutaj porobili ... może jeszcze anulowaliście subskrypcje i znowu robiliście kolejny raz te oferty ? Jakbyście czytali regulamin to piszę w Nim że jeśli w waszych kontach będzie uznany fraud macie obowiązek spłacić -- saldo konta administratorowi .... Jeśli jednak chcecie to se zarabiajcie, kiedyś się ten sposób skończy ... RE: Zarabianie - Limitless - 05-01-2013 17:01 Poki działa dobrze jest z tego korzystać gadałem z David M adminem strony i nie jest to zabronione pozatym ten spinacz sam tak robi więc nie wiem o co mu chodzi ![]() RE: Zarabianie - damianus627 - 05-01-2013 17:03 Oj scarfice dziecko. |