[Rozwiązane]Nie działa lockerz.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Nie działa lockerz.com (/Temat-Rozwiazane-Nie-dziala-lockerz-com-6290) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Nie działa lockerz.com - Burned - 30-04-2010 11:59 Nie chce mi się załadowac strona lockerz.com ani ptzplace.lockerz.com wszystkie inne normalnie się włączaja, dodam że w operze po włączeniu "opera turbo" strona sie załaduję ale przy tej opcji żadne odnośniki nie działają czyli reddem czy play i nie widac hallway. Czyściłem ciasteczka, wogule wszystkie hasła i co było i nadal nic. RE: Nie działa lockerz.com - szulakaluble - 30-04-2010 12:01 Wczoraj jedna osoba tez miała taki problem i niby napisała do nich ze ma problemy ze strona i niby jej to naprawili, Zawsze możesz tez napisać skoro czyszczenie ciastek i zmiana przeglądarek nie pomaga. RE: Nie działa lockerz.com - Burned - 30-04-2010 12:17 Napisałem właśnie, i w czasie tego fail restocku niktórzy zamówili a mi storna nie działała, właś nie wtedy przestała działac gdy restock. Treśc maila mojego : Hi I have problem with website lockerz.com and ptzplace.lockerz.com this site's not loading after fail restock at 21:00 GMT+1 in 04.29.2010. I delete cokies and all elements, i don't use proxy and site's not loading. RE: Nie działa lockerz.com - Tidus - 30-04-2010 13:32 (30-04-2010 11:59)Burned napisał(a): Nie chce mi się załadowac strona lockerz.com ani ptzplace.lockerz.com wszystkie inne normalnie się włączaja, dodam że w operze po włączeniu "opera turbo" strona sie załaduję ale przy tej opcji żadne odnośniki nie działają czyli reddem czy play i nie widac hallway. Czyściłem ciasteczka, wogule wszystkie hasła i co było i nadal nic. Naprawią to miałem to i pare osób wczesniej . RE: Nie działa lockerz.com - Burned - 30-04-2010 14:14 No dobra niech naprawią do restocku. RE: Nie działa lockerz.com - omencs - 30-04-2010 14:41 Też to mam teraz, ale jeszcze wczoraj na tych restockach mi działało. RE: Nie działa lockerz.com - Magnus - 30-04-2010 14:51 Napisz do lockerz e-maila w którym podaj swój adres IP .Wczoraj chyba jak dobrze pamiętam Parada napisał i mu odpisali po 2 godz.Po czym chodziło mu lockerz RE: Nie działa lockerz.com - omencs - 30-04-2010 14:57 To jak mam do nich napisać i jaki ten ich e-mail? Bo nie chcę robić już nowego tematu. RE: Nie działa lockerz.com - Burned - 30-04-2010 14:58 Widzałem jak Parada na SB się pytał dzisiaj komu jeszcze nie działa lockerz, napisałem normalnego maila. RE: Nie działa lockerz.com - Magnus - 30-04-2010 15:03 Na ten : [email protected] Napisz w dziale tłumaczenia ... |