![]() |
UnitedPaycheck.com - 1,5% dziennie przez 100 dni - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: UnitedPaycheck.com - 1,5% dziennie przez 100 dni (/Temat-UnitedPaycheck-com-1-5-dziennie-przez-100-dni-62838) |
UnitedPaycheck.com - 1,5% dziennie przez 100 dni - MSzulc - 03-01-2013 18:59 ![]() Witam wszystkich. Przyglądam się ostatnio wielu programom jakie pojawiają się w sieci. Ostatnimi czasy dołączyłem do fajnie zapowiadającego się programu o nazwie United Paycheck. Nie wiem, czy mieliście już styczność z tym programem dlatego postaram się wam go nieco przybliżyć. Najprościej rzecz ujmując United Paycheck (UPC) możemy określić jako następce ProfitCliking, a także swoista hybrydę PC z elementami BB. ![]() Jak funkcjonuje program i na czym zarabiamy ? Sposobów na zarabianie jest kilka: -> Podstawowy polega na wykupieniu AdPortów oraz czerpaniu z niego codziennych zysków. Jeden taki AdPort kosztuje nas 20$ i przynosi nam zysk o wartości 0.30$ przez 100 kolejnych dni do jego wygaśnięcia. Podsumowując za jednego AdPorta dostajemy 30 $ po 100 dniach. Pieniądze zarobione każdego dnia trafiają do naszego portfela. Następnie możemy je wypłacić lub reinwestować kupując kolejne AdPorty. Maksymalna liczba możliwych posiadanych "żywych" AdPortów to 500 na użytkownika. -> AdPorty po "przeżyciu" 100 dni przestają wypłacać nam dzienne zyski i zmieniają się w AdBank-i. Jeden taki AdBank powstaje z 4 skończonych AdPortów. Utworzona w ten sposób 6-miejscowa matryca "dojrzewa" automatycznie ok 3-5 miesięcy. Za dojrzałą matrycę otrzymujemy 120 $. Istnieją jednak sposoby przyśpieszenia tego procesu polegające na płatnym wypełnieniu pozostałych 2 slotów za kwotę 40$. -> Bardzo ciekawie rysuje się sposób zarabiania z poleconych. Mianowicie program zakłada budowę drużyny i kładzie duży nacisk na to by nasza struktura była tworzona równomiernie. Wtedy jesteśmy w stanie otrzymywać wyższe profity. Postaram się przybliżyć nieco sposób funkcjonowania tego systemu: Każdy członek może tworzyć kolejne rozgałęzienia struktury. Program określa podział mianem Left Team i Right Team. Za każdego bezpośredniego poleconego, którego przyłączymy do struktury otrzymamy 1$ od każdego zakupionego przez niego AdPorta. Określa się to mianem Direct Referral Incentive. Dodatkowe profity otrzymamy poprzez Binary Incentive, czyli kalkulacji współpracy pomiędzy dwoma stronami. Uproszczając - Jeżeli obie nasze drużyny są rozwijane równomiernie to jesteśmy w stanie uzyskać dodatkowe korzyści finansowe w zależności od ilości posiadanych przez te drużyny Adportów. Po więcej szczegółów zapraszam na https://www.unitedpaycheck.com/plan.asp Inne pomocne informacje: Przewodnik jak rozpocząć: 10 Steps to Begin Earning Buissnes Plan: Buissnes Plan Obsługiwane procesory: ![]() ![]() ![]() ![]() Myślę, że za jakiś czas będzie też dostępne STP. Zapraszam do zapoznania się z programem oraz dołączenia do naszego międzynarodowego zespołu. Link do strony: UnitedPaycheck.com By móc się zarejestrować konieczne jest podanie id sponsora. Moje id: 232932 Jeżeli zdecydujesz się zarejestrować koniecznie wybierz prawą stronę (right placement). * Najlepiej jednakże aby przed zarejestrowaniem po prostu się ze mną skontaktować wtedy doradzę i powiem, którą stronę najlepiej wybrać.Bardzo dziękuję Jako, iż wszystkim w drużynie zależy na równomiernej rozbudowie naszej struktury naszym członkom pomagamy zdobywając poleconych oraz doradzając. Zapraszam więc do kontaktu. Moje GG: 3577386 PM na forum RE: UnitedPaycheck.com - 1,5% dziennie przez 100 dni - MSzulc - 05-01-2013 17:02 Witam Zamieszczam ostatnie dowody płatności mojego sponsora. Jest on w programie od samego początku (przeszło 3 miesiące). Wypłaty zawsze na na czas! ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i zapraszam do współpracy! Sponsor ID: 232932 , wybierz RIGHT PLACEMENT Marcin RE: UnitedPaycheck.com - 1,5% dziennie przez 100 dni - MSzulc - 06-01-2013 18:36 Wiadomość otrzymana dziś od administracji UPC - tłumaczenie własne. Cytat:Drodzy partnerzy, Dodatkowo zleciłem dziś wypłatę, więc jak tylko otrzymam pieniądze podzielę się tą informacją z wami. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. Sponsor ID: 232932 wybierz : RIGHT PLACEMENT Marcin RE: UnitedPaycheck.com - 1,5% dziennie przez 100 dni - MSzulc - 07-01-2013 14:35 I oto zlecona wczoraj popołudniu wypłata wylądowała dziś na moim koncie LR. Trzeba przyznać - nie ma lipy! Oto dowód: ![]() Dodatkowo otrzymaliśmy dzisiaj wiadomość od administracji UPC, że PAYZA powinna być dostępna dla wypłat w przeciągu tygodnia. Zasilanie konta UPC z Payzy jest oczywiście już dostępne. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. Program jest naprawdę wart uwagi! UnitedPaycheck.com Sponsor ID: 232932 wybierz : RIGHT PLACEMENT RE: UnitedPaycheck.com - 1,5% dziennie przez 100 dni - MSzulc - 09-01-2013 02:24 Witam wszystkich. Zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią przygotowałem na początek kilka poradników. Zapraszam do lektury, a w przypadku niejasności o pytania. Słowem wstępu: Dlaczego akurat UnitedPaycheck.com? Pierwsze kroki: Rejestracja krok po kroku. Zasilanie konta i zakup AdPortów Sposoby zarabiania w UCP: 1,5 % dziennie przez 100 dni Poleceni oraz budowanie struktury Zasady naliczania zysku binarnego Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. Program jest naprawdę wart Twojej uwagi! UnitedPaycheck.com Sponsor ID: 232932 wybierz : RIGHT PLACEMENT RE: UnitedPaycheck.com - 1,5% dziennie przez 100 dni - MSzulc - 12-01-2013 17:17 Zainteresowanie UPC dynamicznie rośnie na całym Świecie. Dziennie przybywa średnio 5600 nowych użytkowników. Ruch na stronie w ostatnich dniach zwiększył się do tego stopnia, że UPC musiało podjąć się modernizacji serwerów. Na szczęście firma działa na najwyższych obrotach by zapewnić nam udaną współpracę. Może być tylko lepiej ![]() Więcej informacji możecie znaleźć na moim blogu Tutaj Pozdrawiam. RE: UnitedPaycheck.com - 1,5% dziennie przez 100 dni - MSzulc - 14-01-2013 14:40 Kolejna terminowa wypłata na LR. Zlecona wczoraj popołudniu. ![]() Polecam. RE: UnitedPaycheck.com - 1,5% dziennie przez 100 dni - MSzulc - 15-01-2013 13:14 Od dziś Payza jest już dostępna do wypłat oraz wprowadzono nową wysokość prowizji na poszczególnych procesorach. I tak: Liberty Reserve - 7% Perfect Money - 5% Ego Pay - 5% Payza - 7% Otrzymałem też dziś kolejną wypłatę na LR. Jak zwykle na czas. ![]() Pozdrawiam RE: UnitedPaycheck.com - 1,5% dziennie przez 100 dni - MSzulc - 16-01-2013 21:19 No i nowy procesor wypróbowany! Wypłata na Payze również na czas. Polecam. ![]() Program bezkonkurencyjny ![]() Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. Program jest naprawdę wart Twojej uwagi! UnitedPaycheck.com Sponsor ID: 232932 wybierz : RIGHT PLACEMENT RE: UnitedPaycheck.com - 1,5% dziennie przez 100 dni - insanemagik - 19-01-2013 22:53 właśnie weszłem w program, jest ok, mam nadzieje że zarobimyna nim dużo $ ![]() |