![]() |
MartinS - FireCash - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wypłaty (/Forum-Wyplaty-165) +--- Wątek: MartinS - FireCash (/Temat-MartinS-FireCash-62797) |
MartinS - FireCash - MartinS - 02-01-2013 22:08 Witam, postanowiłem zacząć robić raporty moich zarobków na FireCash.org. Swoją przygodę z w/w serwisem zacząłem pod koniec października, jednak tamtego miesiąca nie zdołałem zarobić NIC ![]() Dopiero kolejny miesiąc był moim początkiem 'zarabiania': Pierwszy miesiąc z FireCash(Listopad): ![]() Zarobiłem 73$ i tyle dokładnie wypłaciłem. Drugi miesiąc z FireCash(Grudzień) ![]() Drugi miesiąc z FireCash(Grudzień) okazał się dla mnie jeszcze lepszy! Otóż 'zaliczyłem' progres i tego miesiąca zarobiłem dokładnie 100,11$. Wypłata jest trochę większa, ponieważ wypłaciłem łącznie 122$. Czekamy na koniec stycznia (CAŁY MIESIĄC ULTIMATE!). Mam nadzieję, że i tym razem będzie progres. Jestem dobrej myśli, ponieważ już drugiego dnia miesiąca zarobiłem 20$ ![]() Trzeci miesiąc z FireCash(Styczeń) ![]() Nadeszła wypłata za Styczeń. Jest jeszcze lepiej! Zarobiłem AŻ 280,29$, czyli ponad dwa razy więcej niż w poprzednim miesiącu. Kolejny progres z mojej strony. Pomyślicie pewnie "aaa bo Ultimate było, dlatego tyle wyszło". Trochę w tym prawdy, jednak nonstop brnę do przodu i na chwilę obecną (07.02) zarobiłem już połowę tego co przez cały Styczeń bez Ultimate(!) tylko z nędznym(ciężko się odzwyczaić od tej gwiazdki w profilu) Gold. Czwarty miesiąc z FireCash(Luty) ![]() Przyszła wymarzona, rekordowa sumka od FireCash. Szczerze mówiąc jestem w szoku, ponieważ kwota przerosła moje oczekiwania. W Lutym zarobiłem łącznie 680$, z czego wypłaciłem tylko 666$ ( ![]() Oczywiście nie uzyskałbym takiej sumki gdyby nie poleceni, którzy zarobili łącznie 800$ z czego ja dostałem 80$ ![]() Kwota na zdjęciu już po odliczeniu podatku, który niestety każdy z nas musi odprowadzać :< Piąty miesiąc z FireCash(Marzec) ![]() W końcu! Jestem mega zaskoczony marcowym zarobkiem. Nie spodziewałem się, że ponad czterokrotnie pobije poprzednim wynikiem. Osiągnąłem swój cel, na auto zarobiłem. Niedługo zdjęcia nowego nabytku! Stay tuned! Kwiecień ![]() Troszkę słabiej, ale to nic ![]() Maj ![]() Lepszy wynik niż w Kwietniu ale jeszcze sporo brakuje do pobicia marcowego rekordu. Czerwiec ![]() Jako tako. Lipiec ![]() Mogło być lepiej ![]() Sierpień ![]() Rekordowy miesiąc ![]() Wrzesień ![]() Październik ![]() ____________________________
Temat będzie na bieżąco edytowany. W pierwszym poście będę wklejał dowody wypłat a w kolejnych ew. screeny z 'mega' pobrań za 'mega' stawki.RE: MartinS - FireCash - Max998 - 02-01-2013 22:13 Pięknie, oby tak dalej. ![]() RE: MartinS - FireCash - Devil877 - 02-01-2013 22:50 Graty ![]() RE: MartinS - FireCash - tomazzi - 02-01-2013 22:50 Gratulacje RE: MartinS - FireCash - Nicktim - 03-01-2013 05:35 Gratuluje i życzę dużych zarobków. ![]() RE: MartinS - FireCash - Lerum - 06-01-2013 11:22 Nieźle, gratulacje ; ) RE: MartinS - FireCash - MartinS - 08-01-2013 00:01 Dzisiejsza dniówka ![]() RE: MartinS - FireCash - Symbian - 08-01-2013 09:31 hehe,pamiętam jak kiedyś zbierałem pół roku na wypłatę ![]() RE: MartinS - FireCash - MartinS - 10-01-2013 15:42 Zarobki za miesiąc grudzień aktualizowane ![]() RE: MartinS - FireCash - Roxi5017 - 10-01-2013 15:54 Ładnie, oby tak dalej, gratki ![]() |