[Sprzedam] dwie postacie shakes&fidget (s3 i s16) zwiadowca lvl 255! i mag ~60 lvl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Sprzedam] dwie postacie shakes&fidget (s3 i s16) zwiadowca lvl 255! i mag ~60 lvl (/Temat-Sprzedam-dwie-postacie-shakes-fidget-s3-i-s16-zwiadowca-lvl-255-i-mag-60-lvl-62719) |
[Sprzedam] dwie postacie shakes&fidget (s3 i s16) zwiadowca lvl 255! i mag ~60 lvl - cdf91 - 31-12-2012 15:12 Witam serdecznie jeszcze w starym roku. Do rzeczy: 1.Nazwa przedmiotu : Do zaoferowania mam wysokolevelową postać w jednej z czołowych gildii na trzecim serwerze s&f, a także nieco mniej rozwiniętego maga na s16 w aktywnej gildii. 2.Opis przedmiotu : Jest to zwiadowca na 255 poziomie, posiada kilkanaście grzybów na koncie, kilka milionów złota, mikstury, najlepszego wierzchowca. Zabezpieczone ma 120 poziomów lochów plus 36 poziomów wieży. Klaser zapełniony w ponad 96% i złożone zwierciadło.Postać znajduje się od dłuższego czasu w jednej z czołowych gildii na serwerze i świetnie wciąż się rozwija. Z kolei mag jest na ~60 levelu (ciężko dokładnie określić, bo bardzo szybko się rozwija). Również posiada kilkanaście grzybów i najszybszego wierzchowca, jest w aktywnej gildii (ostatnio zrobiliśmy poziom lochów), a wszystko to na s16. !!! Możliwość sprzedaży postaci oddzielnie.!!! 3.Zdjęcia : na życzenie zdecydowanych(!) na kupno. 4.Kontakt : tutaj poprzez temat. 5.Cena? Do ustalenia, proszę propozycje, a odniosę się do nich. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal - mogę podać adres e-mail na którym są zarejestrowane konta, wyślesz mi wiadomość, a ja na nią odpiszę, by zweryfikować, że to nie fejk, po zaksięgowaniu kwoty na koncie wysyłam hasła: do skrzynki i postaci w grze. RE: [Sprzedam] dwie postacie shakes&fidget (s3 i s16) lvl 255! i ~60 lvl - cdf91 - 03-01-2013 09:12 Widzę, że nie widać chętnych, więc moje propozycje: - zwiadowca: 80 zł, - mag 20 zł. [Sprzedam] dwie postacie shakes&fidget (s3 i s16) - cdf91 - 19-01-2013 19:37 70 za zwiadowcę - moje ostatnie słowo. Potencjalni chętni niech się szybko decydują, bo jeden zainteresowany ma mi dać znać w poniedziałek (tj. 21.01.)! I uwaga - kolejna osoba, która będzie zwyczajnie SĘPIĆ i zawracać mi głowę nie mając kasy niech od razu sobie daruje. Przez chwilę było to śmieszne, ale teraz jest po prostu żałosne, ludzie nie macie za grosz godności? [Sprzedam] dwie postacie shakes&fidget (s3 i s16) zwiadowca lvl 255! i mag ~60 lvl - Admin - 31-01-2013 11:01 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |