[WYKONAM][POMOGĘ] Strony i fora Internetowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [WYKONAM][POMOGĘ] Strony i fora Internetowe (/Temat-WYKONAM-POMOGE-Strony-i-fora-Internetowe-62693) |
[WYKONAM][POMOGĘ] Strony i fora Internetowe - Gremquen - 30-12-2012 22:00 Witam. Oferuję tworzenie stron Internetowych i for (na gotowych systemach CSM), bądź czystych strony w HTML, CSS z dodatkami PHP (nie cały system zarządzania treścią. Pisałem już jeden dla użytku prywatnego, ale jest to dość czasochłonne). Mogę również edytować jakiś system, pomóc w wyborze hostingu, domeny i wszelkimi operacjami związanymi ze stroną. Doświadczenie: Od 3 lat interesuję się tworzeniem stron Internetowych. Sam jestem administratorem, aktualnie tylko 1 forum lecz miałem ich już kilka. Prowadziłem również kilka blogów i autosurfa. Należę również do grupy Alvania-Group, która specjalizuje się w tworzeniu gier przeglądarkowych. Operuję takimi językami jak: *HTML - poziom zaawansowany *CSS - poziom średni *PHP - poziom średni *MySQL -poziom średni Oferta: [+] Instalacja skryptów CMS - portale, fora, sklepy... np. WordPress, MyBB, PhpBB, Drupal i wiele więcej. [+]Modyfikacja systemów CMS - wgrywanie pluginów, stylów itp. [+]Edycja strony w HTML/CSS/PHP/MySQL [+]Stworzenie strony w HTML/CSS z dodatkami PHP i MySql (korzystając z gotowego szablonu, lecz mogę go zedytować.) Niestety nie posiadam zdolności graficznych [+]Pomoc w przeniesieniu strony na inny hosting, podpięciu domeny, kopii bazy itp. [+] Doradztwo w sprawie zakupu hostingu bądź domeny. Forma zapłaty: PayPal, Przelew bankowy, Liberty Reserve, doładowanie telefonu(nie zawsze aktualne). Kontakt: e-mail: [email protected] bądź PW tutaj na forum. Pozdrawiam, Adrian [WYKONAM][POMOGĘ] Strony i fora Internetowe - surfer0700 - 26-06-2013 20:29 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |