Auto-refreshing - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Auto-refreshing (/Temat-Auto-refreshing-6268) |
Auto-refreshing - Zellus - 29-04-2010 20:47 Siema, napisałem do lockerz'a z pytaniem czy uruchomienia auto-refreshing w przeglądarce jest dozwolone. Odpisali pewnien długi mail, angielski znam dobrze ale nawet po dwókrotnym przeczytaniu nie wiem czy odpowiedzieli na mój problem(na dole treść mojego maila) Cytat:Hey, RE: Auto-refreshing - Listonoszek - 30-04-2010 07:29 nie, nie odpowiedzieli ci na twoje pytanie. Podejrzewam, że wiadomość poszła z automatu. Jest to wywód na temat: oszustw, robienia fejk kont, sprzedawania i kupowania kont i zaproszeń, ataków hakerskich na ich serwis itepe itede... Ogólnie o twojej ewentualnej działalności na niekorzyść ich serwisu. Skoro tak dobrze znasz angielski to nie stanowiłaby problemu raczej praca ze słownikiem, struktury gramatyczne powinieneś mieć opanowane. Cytat:> Hello! I'm writing to you to ask a question xD Is using auto-Znając dobrze angielski powinieneś wiedzieć jak się pisze listy oficjalne. Nie używa się żadnego rodzaju skrótów typu i'm, you're a już na pewno nie 'w8' czy emotek typu 'xD'. Dodatkowo bardzo mile widziane jest używanie zwrotów grzecznościowych' i would like/ shall i / may i' itd. Tak możesz sobie napisać do kolegi czy koleżanki. Jeśli napiszesz w taki sposób podanie o prace, to pracodawca na pewno nie potraktuje ciebie poważnie, to świadczy o twoim 'poziomie' lub jego braku. To taka mała rada na przyszłość. pzdr RE: Auto-refreshing - Zellus - 30-04-2010 17:33 Listonoszek, ja nie uznałem tego za list typowo oficjalny, skoro jest to serwis społecznościowy to załoga powinna dostosować się do użytkowników, tym bardziej jeśli chodzi o szczegóły A jak pisze się listy oficjalne akurat wiem, mam angielski rozszerzony i piszę takei średnio raz w miesiącu(wliczając listy motywacyjne, podania o parce i listy z zażaleniem). A pztaem si tu bo poprostu zdziwiłem się że tak odpisali i nie wiedziałem czy tylko ja nie widzę czy naprawdę nei napisali #edit Ofc + za pomoc, napiszę do nich jeszcze raz. Odpisali, tak jak myślałem, jakoś specjalnie tego nie zakazują ale może być auto ban na ip Any kind of repeated refreshing can be misinterpreted by our security filters as an attempted attack on the site and cause your IP address to be temporarily banned. So auto refreshing would fall into that category and could cause the same problem! |