Wykonam rejestracje z REFA / likuje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wykonam rejestracje z REFA / likuje (/Temat-Wykonam-rejestracje-z-REFA-likuje-62675) |
Wykonam rejestracje z REFA / likuje - Knight97 - 30-12-2012 15:40 Zarejestruje się z Twojego refa. Mogę klikać like z 2ch kont na FB Płatności na PayPala Cennik: -TYLKO Rejestracja w dowolnym DARMOWYM serwisie zarobkowym - 0.05zł -TYLKO Rejestracja w serwisie DARMOWYM, zarobkowym, bez minimum do wypłaty - 0.02zł - 1 Like - 0.01zł za każdy link / 0.02zł za profil - 1 komentarz pozytywny [polecanie Twojego produktu itp.] - 0.03zł - Rejestracja + regularne uczęszczanie [np. klikanie w buxach] do DARMOWEGO serwisu zarobkowego przez 7 dni - 0.10zł + 0.05zł za kolejne 7 dni - Rejestracja + regularne uczęszczanie [np. klikanie w buxach] do DARMOWEGO serwisu zarobkowego bez minimum do wypłaty - 0.06zł + 0.02zł za kolejne 7 dni NIE REJESTRUJE SIĘ NA: -SCAMACH -SERWISACH WYMAGAJĄCYCH PŁATNOŚCI -SERWISACH NIEOBSŁUGUJĄCYCH PAYPALA -SERWISACH: ultrabuxtoday.com, grosze.net -SURFBARACH -SERWISACH wymagających podania: DOKŁADNEGO adresu zamieszkania Jestem często wieczorami z fona na GG - 43699815 KONTAKT TYLKO PRZEZ GG RE: Wykonam rejestracje z REFA / likuje - marcel_kk - 30-12-2012 16:22 Ile za zapis i aktywność w serwisie LubieToTo ? http://lubietoto.pl/p,121.html RE: Wykonam rejestracje z REFA / likuje - Knight97 - 30-12-2012 16:38 Wszystko jest do dogadania się na gg, Pan już mnie na chyba zna Już przelalem wszystkie pkt na chyba Pana konto RE: Wykonam rejestracje z REFA / likuje - marcel_kk - 30-12-2012 16:46 Wszystko gra, tylko wtedy chodziło o serwis Polubisz To, a teraz drugi serwis LubiszToTo, na GG napisałem. RE: Wykonam rejestracje z REFA / likuje - Hirek - 30-12-2012 20:34 Napisałem na gg , czekam na odpowiedz Wykonam rejestracje z REFA / likuje - surfer0700 - 26-06-2013 20:29 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |